83 Βαθμολόγιο
με βάση 15 κριτικές
9.3 με βάση 3 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Πρωταγωνιστής του νέου παιχνιδιού είναι και πάλι ο βασανισμένος ντετέκτιβ Sebastian Castellanos – ένας άνδρας που έχει χάσει τα πάντα – ο οποίος επιστρέφει στον πειραματικό και ψυχοτροπικό κόσμο της τεχνολογίας STEM, η οποία θα του επιτρέψει να μάθει τι απέγινε το μοναδικό αγαπημένο πρόσωπο που έχει απομείνει στη ζωή του: η κόρη του, η Lily. Αλλά για να το καταφέρει αυτό, θα πρέπει να βυθιστεί ακόμη περισσότερο στους εφιάλτες του μυαλού του.

Είδος:Survival Horror
Δημιουργός:Tango Gameworks
Πλατφόρμα:PC, PS4, XboxOne
91
Dimitris Karamanidis (PS4 Pro)
Busted.gr
2017-10-20
Το The Evil Within 2 αποτελεί ένα πανέμορφο, σωστά δομημένο και ισορροπημένο Survival Horror που δεν χρειάζεται την "ενίσχυση" της προοπτικής πρώτου προσώπου για να προκαλέσει αισθήματα φόβου και αγωνίας.
90
Gkogkas Antonis (PS4)
CyprusGamer
2017-10-18
Το Εvil Within 2 κράτησε το κλασσικό χαρακτήρα των Horrors δίνοντας το κάτι παραπάνω με το ύφος του και τη ξεχωριστή χροιά του. Χρειαζόμασταν κάτι τέτοιο μέσα στο 2017. Συστήνεται ανεπιφύλακτα σε όλους αλλά όχι σε καρδιακούς. Το παιχνίδι έχει τα πάντα. Για αυτό και συναρπάζει.
86
Στέφανος Κουτσούκος (PC)
Ragequit.gr
2017-10-16
Πρόκειται για τίτλο ποιοτικό και φροντισμένο, ο οποίος συνειδητά ανοίγεται στο μεγαλύτερο δυνατό κοινό προσφέροντας απλόχερα και λίαν επαγγελματικά τις συγκινήσεις του.
85
Νικόλας Μαρκόγλου (PS4)
GameOver.gr
2017-10-14
Παρά τα ορισμένα ελαττώματά του, το Evil Within 2 προσφέρει μία χορταστική και δουλεμένη εμπειρία με αρχή, μέση και τέλος, δίχως fillers που να αυξάνουν με ανούσιο τρόπο τη διάρκεια, δίχως παράταιρα και εμβόλιμα modes, που συνήθως έχουν οφθαλμοφανείς επιχειρηματικούς λόγους για τη συμπερίληψή τους.
83
Παντελής Δασκαλέλος (XboxOne)
IGN Greece
2017-10-12
Το The Evil Within 2 κρατά τα καλύτερα στοιχεία από τον προκάτοχό του, διαθέτει ένα πολύ πιο ενδιαφέρον και κατανοητό σενάριο και παράλληλα μας παρουσιάζει ένα αρτιότερο οπτικό αποτέλεσμα. Επιπροσθέτως, η προσθήκη των side quests και οι semi-open world πειραματισμοί δρουν προς όφελος του gameplay και της συνολικής αντοχής του τίτλου στο χρόνου.
80
Κωνσταντίνος Καλκάνης (PS4)
Enternity.gr
2017-10-10
Παίρνει σχεδόν κάθε κομμάτι του προκατόχου του και το βελτιώνει. Μπορεί να μην έχει το ίδιο shock value, αλλά δημιουργεί τη δική του ταυτότητα, αποχωρώντας σε μεγάλο βαθμό από τις φόρμες που το ίδιο έθεσε. Και αυτό είναι εν τέλει το δυνατό του χαρτί. 
80
Sir Daniel (PS4)
game2.0
2017-10-08
Το Evil Within 2 είναι ένα βελτιωμένο sequel, που δεν φοβάται να αλλάξει τη συνταγή του προκατόχου του και να προσφέρει μία δυνατή εμπειρία επιβίωσης καθόλη την περίπου 20ωρη (αν ασχοληθείτε και με παράπλευρες δραστηριότητες) διάρκειά του. Παρά τις σοβαρές αδυναμίες στους stealth μηχανισμούς, αποτελεί ένα ολοκληρωμένο survival horror που αξίζει να παίξετε αν είστε φαν του είδους.
80
Χριστίνα Χατζημανώλη
gameslife!
2017-10-06
Θες να περάσεις 10+ ώρες μπροστά από την κονσόλα ή το PC σου με ένα ποιοτικό παιχνίδι τρόμου το οποίο έχει καλή εικόνα και ήχο, απαλό σαν βούτυρο (πέρα από πολύ μικρά bugs) gameplay και μπόλικη ατμόσφαιρα; Τότε το The Evil Within 2 είναι μια πολύ καλή επιλογή για σένα. Θες κάτι καινοτόμο που δεν έχεις ξαναδεί; Τότε μάλλον χρειάζεσαι κάτι διαφορετικό.
80
Δημήτρης Σαλαμάρας (PS4)
Unboxholics.com
2017-10-04
Όσοι είστε fan του horror είδους, ή, είχατε κάποια παράπονα με το πρώτο κεφάλαιο, σας το προτείνω ανεπιφύλακτα. Όσοι είστε σκεπτικοί σας παροτρύνω να του δώσετε μελλοντικά μία ευκαιρία γιατί ο τίτλος έχει πολλά να προσφέρει, τόσο από άποψης περιεχομένου, αλλά και από άποψης αναμνήσεων για εσάς, τους παίκτες. Εμένα με έπεισε και με το παραπάνω.
78
Γιάννης Μοσχονάς (PS4)
GameWorld
2017-10-02
Το The Evil Within 2 είναι ένα συνταρακτικό οπτικοακουστικό ταξίδι στην φρικαλεότητα που κρύβει η ανθρώπινη ψυχή. Οι αιματοβαμμένες περιοχές του, τα αποκρουστικά πλάσματα και οι κάθε λογής κίνδυνοι θα σας κρατούν διαρκώς σε αγωνία και δεν θα σας αφήνουν να πάρετε ανάσα. Είναι μια πολύ έντονη εμπειρία γεμάτη σπλατεριά, βία, παραμόρφωση της πραγματικότητας.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση