93 Βαθμολόγιο
με βάση 7 κριτικές
9.8 με βάση 4 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ήρθε η ώρα για μια νέα Θεότητα! Συγκεντρώστε την ομάδα σας και αναπτύξτε σχέσεις με τους συντρόφους σας. Εξερευνήστε τον απέραντο κόσμο του Rivellon μόνος ή σε ομάδα με έως και 4 παίκτες σε drop-in/out co-op παιχνίδι. Πηγαίνετε οπουδήποτε, απελευθερώστε τη φαντασία σας και εξερευνήστε ατέλειωτους τρόπους αλληλεπίδρασης με τον κόσμο. Πέρα από το Rivellon, υπάρχουν ακόμη περισσότερα για να εξερευνήσετε με τα ολοκαίνουρια PvP και Game Master modes.

Είδος:RPG
Δημιουργός:Larian Studios
Πλατφόρμα:PC, PS4, XboxOne
100
Κώστας Φάρκωνας
αθηνόραμα.gr
2018-09-14
Οποιοσδήποτε κάτοχος PS4 ή Xbox με έστω και επιφανειακό ενδιαφέρον για τα RPG οφείλει να έχει αυτήν την κορυφαία παραγωγή στην συλλογή του βάσει ποιότητας και μόνο. Οποιοσδήποτε κάτοχος PC που αγαπά τα games της κατηγορίας αυτής και για κάποιον λόγο που... δεν μπορούμε να φανταστούμε δεν το είχε αποκτήσει πέρυσι, μπορεί να αποκτήσει την καλύτερη δυνατή εκδοχή του σήμερα (και σε μειωμένη τιμή).
100
Αλέξανδρος Μιχαλιτσιάνος (PC, PS4)
GAMEOVER
2018-09-12
Πρόκειται για ένα αδιαφιλονίκητο αριστούργημα στο χώρο των RPGs, για το οποίο δεν υπάρχει δικαιολογία να μην ασχοληθεί κάποιος μαζί του. Όχι, έτερον ήμισυ/ παιδιά/ σκυλιά/ εξεταστική/ κ.λπ. δεν είναι λόγοι. Είναι η ευκαιρία για φθινοπωρινά ξενύχτια με καλό καφέ και μαγικά ταξίδια!
95
Βασίλης Τατσιόπουλος (PS4)
VideoGames24
2018-09-10
Το Divinity: Original Sin 2 είναι το καλύτερο σε όσα κάνει. Η ελευθερία που προσφέρει δεν έχει προηγούμενο και όλα του τα συστήματα έχουν απέραντο βάθος και είναι ανέλπιστα λειτουργικά και υπέροχα συνδεδεμένα μεταξύ τους. Είναι από τις λίγες φορές που η έκδοση ενός RPG σε κονσόλες, το οποίο είναι ξεκάθαρα φτιαγμένο για να παίζει σε PC, δεν έχει να ζηλέψει πολλά από την αρχική της μορφή.
93
Ανδριανή Παπαθεοδωροπούλου (PS4)
IGN Greece
2018-09-08
Ένα πλούσιο -σε επιλογές και περιπέτεια- RPG που δεν πρέπει να χάσετε, καθώς τίτλοι τέτοιου διαμετρήματος βγαίνουν πολύ σπάνια.
92
i-TECH4u.gr
i-TECH4u
2018-09-06
Εξαιρετική μεταφορά ενός κορυφαίου RPG στις κονσόλες -θα το εκτιμήσουν οι hardcore fans της κατηγορίας.
90
Μάνος Βέζος (Xbox One)
enternity
2018-09-04
Τι λογικότερο από τίτλο επίτευγμα; Το μόνο που τον κρατά πίσω, άρα κρατά πίσω και την Larian Studios, η ανάγκη να κάνει από τη μία αυτό που προφανώς αγαπά, κάτι που απαιτεί PC, και η θαυμαστή της προσπάθεια να το φέρει στις κονσόλες με τρόπο που βγάζει νόημα. Και βγάζει.
80
George Bosnakis (PS4)
PSADDICT
2018-09-02
Ένα πολύ δυνατό RPG που αν και έχει τα προβληματάκια του μπορεί να σε κρατήσει για ώρες θέλοντας να μάθεις τα πάντα για τον κόσμο του.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση