52 Βαθμολόγιο
με βάση 13 κριτικές
6.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ένας νεαρός πράκτορας της CIA πρέπει να μεταφέρει έναν επικίνδυνο εγκληματία σε άλλον ασφαλή προορισμό έπειτα από επίθεση που δέχονται στο κρησφύγετο όπου αρχικά βρίσκονταν... και η ανταλλαγή πυρών και οι καταδιώξεις που ακολουθούν είναι απλώς ασύλληπτες!

Είδος:Δράσης, Εγκλήματος, Μυστηρίου
Χώρα:ΗΠΑ
Σκηνοθέτης:Daniel Espinosa
Πρωταγωνιστούν:Denzel Washington, Ryan Reynolds, Vera Farmiga, Brendan Gleeson
Διάρκεια:115
60
Παναγιώτης Παναγόπουλος
FreeCinema
2014-06-20
Περιπέτεια δράσης που δε σταματά ποτέ, με γρήγορα κυνηγητά και χορταστικές, ωμές γροθιές. Ένα πιο έξυπνο σενάριο θα έφτανε το «Κρησφύγετο» πιο κοντά στην κατηγορία των περιπετειών «Μπορν», από τις οποίες και επηρεάζεται. Αυτό, φυσικά, σου αφήνει και μια γεύση τύπου «το' χω ξαναδεί», που μπορεί να αφαιρέσει επιπλέον πόντους από την τελική ετυμηγορία σου...
40
Γιώργος Κρασσακόπουλος
Athens Voice
2014-06-18
Μπορεί η πλοκή να είναι τυπική, οι δυο πρωταγωνιστές όμως δίνουν ένα κάποιο βάρος στους ρόλους τους, μια σειρά από εξαιρετικούς ηθοποιούς περνούν από την οθόνη και η δράση είναι αξιοπρεπής και σίγουρα πολύ πιο καλοδεχούμενη από τις στιγμές που η ταινία προσπαθεί να αναπτύξει τη σχέση των δυο χαρακτήρων σε κάτι βαθύτερο από απλό γέμισμα του χρόνου μεταξύ των κυνηγητών και των πυροβολισμών.
40
Μανώλης Κρανάκης
FLIX
2014-06-16
Δυστυχώς αυτό που παραδίδει είναι ακόμη ενα αστυνομικό θρίλερ από αυτά που ο Ντένζελ Γουάσινγκτον έχει γεμίσει την καριέρα του (και τον τραπεζικό του λογαριασμό) μετά το Οσκαρ για την «Ημέρα Εκπαίδευσης» και από αυτά που μετά την πρώτη μισή ώρα ξέρεις ακριβώς και τι θα συμβεί και κυρίως πώς θα συμβεί.
40
Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος
LiFO
2014-06-14
Το Κρυσφήγετο φαντάζει περιττό και προβλέψιμο, μια επανάληψη μοτίβων, με την προίκα ενός ισχυρού, φασαριόζικου μοντάζ.
70
Λίλα Τζαμούση
FILMBOY
2014-06-12
Αυτό που κάνει την ταινία ενδιαφέρουσα είναι το trust-no-one κλίμα μέσα στο οποίο εξελίσσεται. Καταφέρνει να κρατά την προσοχή του θεατή κάθε λεπτό, αλλά με όχι τρόπο κουραστικό.
60
Νίκος Δρίβας
CINERAMEN
Αξίζει την προσοχή του θεατή, ειδικότερα των φανατικών της δράσης γιατί το δίωρο κυλάει πολύ ευχάριστα και γενικότερα είναι μια σπιντάτη περιπέτεια ανώτερη του μέσου όρου και αρκετά προσεγμένη.
60
toSpirto.net
toSpirto.net
Φρενήρης δράση, προσεγμένη ίντριγκα και ένας επιβλητικός Ντενζέλ Γουάσινγκτον πρωτοστατούν στο αγγλόφωνο ντεμπούτο ενός ικανού Σουηδού σκηνοθέτη.
60
Δημήτρης Παπαμίχος
myFILM.gr
Αποζημιώνει στο έπκαρον γι΄αυτό που αντιπροσωπεύει, ως ένα υψηλού προφίλ μπλοκμπάστερ με ακριβά οπτικά εφέ και καλοχτισμένους χαρακτήρες.
60
Γιώργος Δαβίτος
Cine.gr
Μπορεί η πλοκή να διαθέτει κάποιες γενικότητες, αλλά προσωπικά δεν με ενόχλησαν καθόλου αφού τα επίπεδα δράσης αντισταθμίζουν τα όποια κλισέ σημεία του σεναρίου. Ίσως δυσαρεστήθηκα λίγο με το τέλος, αλλά ακόμα κι αυτό μπορείς να το παραβλέψεις. Δεν είναι μια ταινία που θα παρακολουθήσετε μια ντουζίνα φορές, παρόλα αυτά το «Κρησφύγετο» προσφέρει μια διασκεδαστική κι ελκυστική εμπειρία.
55
Ripley
Pame Cinema
Περιπέτεια καταδίωξης του Daniel Espinosa με έναν Denzel Washington που έχει το βάρος για έναν τέτοιο ρόλο και έναν Ryan Reynolds που κάνει ότι μπορεί αλλά είναι δύσκολο να πείσει πως είναι ο σούπερ ήρωας που σκοτώνει δέκα στην καθισιά του.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση