Με Λένε Τζιγκ(2015)
(Lo chiamavano Jeeg Robot) | Πρώτη προβολή: 08-06-2017

50 Βαθμολόγιο
με βάση 4 κριτικές
7.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε

Περίληψη

O Έντσο, ένας μικροκακοποιός από τις φτωχές συνοικίες της Ρώμης, ανακαλύπτει μετά από ένα παράξενο ατύχημα ότι έχει αναπτύξει υπερδυνάμεις. Αντί όμως να τις χρησιμοποιήσει για καλό σκοπό, αποφασίζει να προωθήσει την καριέρα του ως σούπερ εγκληματίας, αφού έχει πλέον γίνει άτρωτος, κάτι που δεν χαροποιεί ιδιαίτερα τους βαρόνους της περιοχής. Όταν γνωρίσει την Αλέσια, μια όμορφη αλλά διαταραγμένη κοπέλα που τον ταυτίζει στο παιδικό μυαλό της με τον Τζιγκ το Ατσάλινο Ρομπότ, ένα δημοφιλή χαρακτήρα ιαπωνικών κινούμενων σχεδίων της δεκαετίας του '80, ο Έντσο ερωτεύεται.

Είδος:Δράσης, Επιστ. φαντασίας, Κωμωδία
Χώρα:Ιταλία
Σκηνοθέτης:Gabriele Mainetti
Πρωταγωνιστούν:Claudio Santamaria, Luca Marinelli, Ilenia Pastorelli, Stefano Ambrogi
Διάρκεια:112
60
Αγγελική Στελλάκη
2014-06-20
Χιούμορ, μπόλικα εφέ, μια ανθρώπινη και πρωτότυπη ματιά χαρακτηρίζουν την ταινία του Γκαμπριέλε Μαϊνέτι, η οποία κέρδισε επτά βραβεία David di Donatello.
60
Χρήστος Μήτσης
2014-06-18
Απλή μα έξυπνη σάτιρα των αμερικανικών υπερηρωικών περιπετειών, η οποία συνδυάζει απενοχοποιημένα δράση, φαντασία, χιούμορ, συναίσθημα και κοινωνική ευαισθησία.
50
Θανάσης Πατσαβός
2014-06-16
Η ιταλική απάντηση στις κλασικές υπερηρωικές περιπέτειες τιμά τις κόμικ καταβολές της, προσφέρει ευπρόσδεκτες ανατροπές στα κλισέ του είδους και διαθέτει ένα αντισυμβατικό πρωταγωνιστικό ντουέτο, αλλά σκοντάφτει στις ίδιες τις προσδοκίες που δημιουργεί.
30
Γιάννης Ζουμπουλάκης
2014-06-14
Η ιταλική περιπέτεια φαντασίας «Με λένε Τζιγκ» δεν προκαλεί ούτε κρύο ούτε ζέστη.
7.0
carelf
Ιταλική έκπληξη. Διασκεδαστική, συγκινητική και με πολύ καλά εφέ.

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση