Σουζάνα Με Σκοτώνεις(2016)
(Me estás matando Susana) | Πρώτη προβολή: 03-08-2017

48 Βαθμολόγιο
με βάση 5 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ο Ελίχιο, ένας αξιαγάπητος και χαρισματικός ηθοποιός ξυπνάει ένα πρωί και ανακαλύπτει πως η σύζυγος του Σουζάνα τον παράτησε, χωρίς καμιά λέξη ή προειδοποίηση. Η βεβαιότητα του πως τα πράγματα μεταξύ τους ήταν τέλεια καταρρέει, όσο αρχίζει να μιλάει με οποιονδήποτε μπορεί να έχει πληροφορίες για το που μπορεί να βρίσκεται. Μερικούς μήνες μετά, ο Ελίχιο μαθαίνει ότι η Σουζάνα παρακολουθεί ένα εργαστήριο σεναρίου στην Αϊόβα. Αποφασίζει τότε να πουλήσει το αυτοκίνητο του, να αφήσει πίσω του το Μεξικό, και να πάει να την βρει. Μόλις όμως φτάσει σε αυτή την Μεσοδυτική πανεπιστημιακή πόλη των Ηνωμένων Πολιτειών συνειδητοποιεί πως είναι σαν ψάρι έξω από τα νερά του. Τα πράγματα θα γίνουν ακόμη χειρότερα μόλις ο κοντούλης και φλύαρος Ελίχιο ανακαλύψει πως η Σουζάνα έχει σχέση με έναν ποιητή, τον Σλάβομιρ. Μετά από ένα γερό, με κατηγορίες ένθεν και ένθεν καυγά, ο Ελίχιο με την Σουζάνα θα καταλήξουν στο κρεβάτι να κάνουν παθιασμένο έρωτα. Η συμφιλίωση τους είναι αστεία, χαρούμενη και ρομαντική. Έτσι, ο Ελίχιο αποφασίζει να μείνει μαζί της μέχρι να τελειώσει το εργαστήριο. Σιγά σιγά όμως επιστρέφει στις παλιές του συμπεριφορές, εκείνες που έκαναν την Σουζάνα να τον εγκαταλείψει. Και η Σουζάνα δε θέλει με τίποτα να επιστρέψει στην παλιά καθημερινότητα τους.

Είδος:Ρομαντική, Κωμωδία, Δράμα
Χώρα:Μεξικό
Σκηνοθέτης:Roberto Sneider
Πρωταγωνιστούν:Gael García Bernal, Verónica Echegui, Ashley Hinshaw, Jadyn Wong
Διάρκεια:100
60
Χρήστος Μήτσης
2014-06-20
Κινηματογραφικά απλό, διαθέτει μια ζεστή προσέγγιση των ηρώων, τους οποίους –κόντρα στα εύκολα κλισέ– δεν κολακεύει καθόλου, ενώ τολμάει να μιλήσει θαρραλέα και αντικομφορμιστικά (εκεί που οι περισσότερες ρομαντικές κομεντί ηθικολογούν φωναχτά ) για τον αληθινό, βασανιστικό όσο και λυτρωτικό έρωτα.
60
Γιάννης Ζουμπουλάκης
2014-06-18
Ο αυθορμητισμός της ταινίας είναι πραγματικά συναρπαστικός και γι' αυτό και σε κερδίζει, σχεδόν άνευ όρων.
40
Μανώλης Κρανάκης
2014-06-16
Το χιούμορ είναι λίγο (και σε στιγμές κακογραμμένο), οι καταστάσεις (τύπου ακραίες, τύπου υπερρεαλιστικές, τύπου weird... #not) δεν στέκονται ποτέ στο ύψος των περιστάσεων, πέφτοντας στην πλειοψηφία τους στο επίπεδο της μπαλαφάρας, ο ρομαντισμός λείπει και η κομεντί περισσεύει σε ένα σύνολο που μοιάζει ανάλαφρο αλλά δεν είναι παρά ελάχιστα διασκεδαστικό και το κυριότερο σαν να προσπαθεί συνεχώς να πει κάτι για τη ζωή, τον έρωτα, τις σχέσεις και το σινεμά, αρθρώνοντας μόνο λέξεις που αγγίζουν συνεχώς και τόσο επικίνδυνα το κλισέ.
40
Νίκος Παλάτος
2014-06-14
Αρχικά ευχάριστη και γρήγορη σε ρυθμούς αισθηματική κομεντί, που πέφτει όμως στην παγίδα της επανάληψης, μιας και το σενάριό της βαλτώνει στις αρχικές του ιδέες.
40
Αγγελική Στελλάκη
2014-06-12
Αν και η ταινία έχει τις αστείες στιγμές της -ειδικά όσες αφορούν το αντιαμερικανικό αίσθημα του κεντρικού ήρωα της ταινίας- δεν αποφεύγει την κοινοτοπία και διαθέτει ένα προβληματικό φινάλε...
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση