Ο Μαύρος Πύργος(2017)
(The Dark Tower) | Πρώτη προβολή: 03-08-2017

35 Βαθμολόγιο
με βάση 4 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Υπάρχουν κι άλλοι κόσμοι εκτός από τους δικούς μας. Ο τελευταίος Πιστολέρο, Roland Deschain, βρίσκεται σε αιώνια μάχη με τον Walter O'Dim, τον Μαυροντυμένο Άντρα. Ο Deschain είναι αποφασισμένος να εμποδίσει τον Μαυροντυμένο Άντρα απ' το να γκρεμίσει το Μαύρο Πύργο, ο οποίος συγκρατεί το σύμπαν από το να διαλυθεί. Με το πεπρωμένο των κόσμων να διακυβεύεται, το καλό και το κακό θα συγκρουστούν στην έσχατη μάχη, μια και μόνο ο Roland μπορεί να προστατέψει τον Πύργο από τον Μαυροντυμένο Άντρα.

Είδος:Φαντασίας, Δράσης, Περιπέτεια
Χώρα:ΗΠΑ
Σκηνοθέτης:Nikolaj Arcel
Πρωταγωνιστούν:Idris Elba, Matthew McConaughey, Tom Taylor, Claudia Kim
Διάρκεια:95
40
Βικτωρία Μιχαήλ
2014-06-20
Μην τα λέμε πάλι. Όχι για τους ποπκορνάδες (ειδολογικά «Η Ομίχλη» θα τους μπερδέψει κι αυτούς, ωστόσο), οι διαβαστεροί της πηγής θα μεμψιμοιρήσουν για ένα κάρο «Needful Things» τύπου τραβάτε με κι ας κλαίω, στους art-houseάδες θα 'ρθει να ξαμολήσουν τον «Κούτζο».
40
Αγγελική Στελλάκη
2014-06-18
Παρά το ιδανικό κάστινγκ -που έκανε πολλούς να ανυπομονούν για την ταινία-, το αποτέλεσμα δεν δικαιώνει το σύνθετο έργο του Στίβεν Κινγκ.
30
Λήδα Γαλανού
2014-06-16
Συνδέοντας το φανταστικό, με το γουέστερν και τη σύγχρονη Νέα Υόρκη, ο Αρσέλ κάνει... απολύτως τίποτα, παρουσιάζοντας τον κάθε κόσμο χωρίς ιδιαιτερότητα, χωρίς πρωτοτυπία ή σημάδια έντασης.
30
Χρήστος Μήτσης
2014-06-14
Φτωχή εικονογραφία, ανέμπνευστη πλοκή και ένας ποζάτος Μάθιου ΜακΚόναχι προσγειώνουν την αλληγορική αυτή φαντασία στην απόλυτη κοινοτοπία, με τα ψηφιακά εφέ και τα βαρετά κλισέ να έχουν εξαφανίσει σχεδόν κάθε θεαματική ή δραματικά ενδιαφέρουσα ιδέα.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση