Ξαναγύρισε ο Μπαμπάς(2017)
(Daddy's Home 2)  Πρώτη προβολή: 30-11-2017

29 Βαθμολόγιο
με βάση 19 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Πάνω που ο Μπραντ και ο Ντάστι, ως πατριός και μπαμπάς αντίστοιχα, βρήκαν την χρυσή τομή ώστε να συνυπάρχουν αρμονικά στις ζωές των παιδιών τους, οι πατεράδες τους καταφθάνουν για τις διακοπές των Χριστουγέννων και οι ισορροπίες ανατρέπονται για ακόμη μια φορά.

Είδος:Κωμωδία
Χώρα:ΗΠΑ
Σκηνοθέτης:Sean Anders
Πρωταγωνιστούν:Will Ferrell, Mark Wahlberg, Mel Gibson, John Lithgow
Διάρκεια:100
57
Δημήτρης Αποστολόπουλος
IGN Greece
2017-11-20
Ο σκηνοθέτης Sean Anders αποτυγχάνει να δημιουργήσει κάτι αστείο, στα πλαίσια του είδους, ενώ με πρόσχημα τους ρόλους πατέρα-μητέρας και τη διαφορά γενεών, δημιουργεί μια χονδροειδή, αναιμική ταινία, που εν τέλει δεν καταλήγει κάπου συγκεκριμένα.
40
Λήδα Γαλανού
efsyn.gr
2017-11-18
Χριστουγεννιάτικου κλίματος κωμωδία, χοντροκομμένη αλλά με διασκεδαστικές στιγμές ανάλαφρης καφρίλας και με έναν απολαυστικό συνδυασμό στο καστ.
30
Γιάννης Ζουμπουλάκης
Το Βήμα
2017-11-16
Η ιδέα να παίξει ο Μελ Γκίμπσον τον γκομενιάρη μπαμπά του Μαρκ Γουόλμπεργκ και ο Τζον Λίθγκοου τον καλοκάγαθο συνταξιούχο μπαμπά του Γουίλ Φερέλ δεν είναι άσχημη, όμως τα λεκτικά αστεία ανάμεσά τους διαρκούν ένα τέταρτο και μετά τον πρώτο λόγο αποκτούν φαρσικές καταστάσεις στα όρια της σάχλας.
30
Βικτωρία Μιχαήλ
FreeCinema
2017-11-14
Αν θέλεις να κάνεις χαβαλέ στο multiplex, μπορεί να φτιαχτείς με «νούμερα» αλλά παίζει και γιρλάντα αισθηματολογίας. Οι της κουλτούρας δεν του κάνετε ποδαρικό.
30
Τάσος Μελεμενίδης
LiFO
2017-11-12
Στους γονείς προστίθενται οι παππούδες, η μεγάλη φαμίλια ταξιδεύει σε χιονισμένο καταφύγιο για να περάσει ιδανικές γιορτές, με όλους τους χαρακτήρες να έχουν από κάποιο πρόβλημα που πρέπει να λύσουν, με αποτέλεσμα στο τέλος να μαζεύονται τόσο πολλά, που κάνουν το θέαμα αφόρητο.
30
Τατιάνα Καποδίστρια
toSpirto.net
2017-11-10
Το πράμα είναι τόσο σαχλεπίσαχλο, που μακράν το δυνατότερο σημείο του είναι το... τρέιλερ.
20
Χρήστος Μήτσης
αθηνόραμα.gr
2017-11-08
Η φόρμουλα της «αστείας», αταίριαστης συνύπαρξης επαναλαμβάνεται με τον ίδιο, προβλέψιμο, άνοστο και φαρσικό τρόπο της πρώτης ταινίας.
10
Νεκτάριος Σάκκας
CINEMAGAZINE
2017-11-06
Παραφράζοντας το tagline, περισσότεροι μπαμπάδες, περισσότερα προβλήματα, ακόμα περισσότερα σεξιστικά και πατριαρχικά στερεότυπα σε συσκευασία γυμνασιακού χιούμορ.
10
Γιώτα Τσιορβά
Cinepivates
2017-11-04
Αν πραγματικά αυτή η ταινία ήθελε να κοροϊδέψει την αμερικανική πραγματικότητα καθόλου δεν τα καταφέρνει, ούτε αν ήθελε να την παινεύσει. Με εξαίρεση την παρουσία του Μελ Γκίμπσον που είναι ο μόνος χαρακτήρας της ταινίας που μπορεί αβίαστα να προκαλέσει μειδίαμα, σ' όλο το υπόλοιπο έργο είναι πιθανό να νιώσετε αμηχανία ειδικά αν έχετε πάει με παιδιά.
10
Ρόμπυ Εκσιέλ
FLIX
2017-11-02
Αν επί της οθόνης γυρίζουν περιχαρείς οι μπαμπάδες των μπαμπάδων στη συνέχεια της προπέρσινης επιτυχίας, επί της καρέκλας στριφογυρίζει έξαλλος ο θεατής.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση