64 Βαθμολόγιο
με βάση 5 κριτικές
6.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Στην ανατολική πτέρυγα του Λευκού Οίκου πολλές από τις πιο σημαντικές αποφάσεις της ιστορίας που άλλαξαν τον κόσμο και παρέμειναν κρυφές από τη δημόσια θέα, ελήφθησαν από τις χαρισματικές, περίπλοκες και δυναμικές Πρώτες Κυρίες της Αμερικής.

Είδος:Δράμα
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Άαρον Κούλεϊ
Πρωταγωνιστούν:Βαϊόλα Ντέιβις, Τζίλιαν Άντερσον, Μισέλ Φάιφερ, Ντακότα Φάνινγκ
Διάρκεια:60
Κατάσταση:Ακυρώθηκε
70
Χριστίνα Γεωργιάδη
Beasty
2022-04-10
Η σειρά The First Lady είναι από εκείνες της σειρές που δεν σε αφήνουν λεπτό να πάρεις τα μάτια σου από την οθόνη. Καθώς διαθέτει μια άψογη σκηνοθεσία και φωτογραφία, η οποία σε μεταφέρει ακριβώς στην εποχή που έζησαν αυτές οι τόσο σπουδαίες γυναίκες.
70
Catherine
Lord of the Series
2022-04-08
Το First Lady έχει μια ενδιαφέρουσα πλοκή και ένα all star cast, κριτήρια αρκετά δυνατά για ένα συναρπαστικό αποτέλεσμα. Δυστυχώς όμως ενώ είχε τις δυνατότητες, κάπου στη πορεία το έχασε...
70
Στέργιος Πουλερές
Menshouse.gr
2022-04-06
Τρεις προσωπογραφίες είναι το The First Lady. Δε σε νοιάζει η πλοκή. Σε νοιάζει η άποψη, ο τρόπος που ο σκηνοθέτης τοποθετεί την αφήγησή του και τι πλαίσιο στήνει για να μπορέσουν να ερμηνεύσουν οι τρεις βασικές ηθοποιοί του. Κι αυτή η σειρά κάνει στον πιο άρτιο βαθμό αυτό που επιβάλλει το ύφος και το είδος της
60
Ανδρομάχη Σδούκου
MOVE IT
2022-04-04
Έχει ενδιαφέρον το ότι οι διαφορετικές ιστορίες δένονται σε κάθε επεισόδιο με βάση έναν κοινό θεματικό πυρήνα και υπογραμμίζονται οι συνδέσεις μεταξύ των πρωταγωνιστριών, όπως και κάποιες ερμηνείες που δίνουν το κάτι παραπάνω στην εκδραμάτιση. Αλλά κι αυτά δεν αρκούν για να καλύψουν τις εμφανείς ελλείψεις και την ακαμψία του εγχειρήματος, που μακάρι να βελτιωθεί τρόπον τινά στην συνέχεια.
50
Βασιλική Γερονίκου
αθηνόραμα
2022-04-02
Το βασικότατο στάδιο ανάπτυξης των χαρακτήρων (ακόμα κι αν αυτοί αφορούν αληθινούς και παγκοσμίως γνωστούς ανθρώπους), που είναι απαραίτητο σε κάθε αφήγηση, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για μια βιογραφία, εδώ δυστυχώς παραλείπεται, και μάλιστα... επί τρία, με το αποτέλεσμα να μένει φανερά μετέωρο.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση