70 Βαθμολόγιο
με βάση 7 κριτικές
6.5 με βάση 2 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

H ζωή της πολυβραβευμένης chef Σωτηρίας «Σωτέ» Βοκάκη γίνεται σαλάτα, όταν αναγκάζεται να επιστρέψει στην Ελλάδα, για να συμμετάσχει ως κριτής σε ένα προβοκατόρικο reality μαγειρικής. Παραγωγός είναι η κόρη της, με την οποία έχει να μιλήσει πάνω από δέκα χρόνια. Και μπορεί το βιογραφικό της Σωτέ να ταιριάζει απόλυτα με τον ρόλο του κριτή, αλλά όχι και το πόσο εκνευριστικά κυνική είναι.

Είδος:Κωμωδία
Χώρα:Ελλάδα
Δημιουργός:Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, Γιώργος Γαρεφαλάκης, Παναγιώτης Μελίδης
Πρωταγωνιστούν:Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Κατερίνα Μαυρογεώργη, Βασίλης Κουκαλάνι, Βασίλης Μαγουλιώτης
80
Λάζαρος Κολαξής
The Director’s Cut
2023-12-14
Το Σωτέ έρχεται να ανοίξει νέα μονοπάτια, προσφέροντας μια σύγχρονη, φιλόδοξη κωμική σειρά υψηλής αισθητικής που αποδεικνύει πως μια διαφορετική τηλεόραση είναι εφικτή.
70
Ιωσήφ Πρωϊμάκης
αθηνόραμα
2023-12-12
Η μίνι σειρά 8 επεισοδίων προσεγγίζει την υστερική λατρεία της τηλεόρασης για το φαγητό μέσα από μια ανατρεπτική «γαστροκωμωδία», όπου μισελενάτη σεφ χάνει τη γεύση της όταν αναλαμβάνει θέση κριτή σε μαγειρικό reality. Απ' τη ζωή βγαλμένο!
70
Ανδρέας Κύρκος
Η ΑΥΓΗ
2023-12-10
Το «ΣΩΤΕ» είναι μια ανέλπιστα απολαυστική και καλοφτιαγμένη σειρά, που εξαπολύει ευθύβολη ειρωνεία στην κουλτούρα των «foodfluencers» και της εισβολής του TikTok στην τηλεοπτική prime-time ψυχαγωγία.
70
Βίκυ Διαμάντη
intronews.gr
2023-12-08
Με λίγα λόγια, πρόκειται για μία πολύ προσεγμένη κωμωδία που έχει αναφορές λίγο σε Γούντι Άλεν, προσδοκιών και επιπέδου, εξελιγμένη σε σχέση με τις ελληνικές κωμωδίες που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στην ελληνική τηλεόραση, που πραγματικά περιμένουμε να δούμε και τα επόμενα επεισόδια, γιατί κέντρισε πολύ ευχάριστα το ενδιαφέρον.
70
Χρυσαυγή Πατσάκη
MOVE IT
2023-12-06
Φρέσκο, νόστιμο και φτιαγμένο με αγάπη και κέφι.
70
Κωνσταντίνος Αντωνάτος
yupiii.gr
2023-12-04
Οι άνθρωποι στην τηλεόραση μαθαίνουμε να γελάμε με την ευφυΐα, το ταλέντο, την αισθητική και όταν μια δουλειά έχει κάτι να μας πει. Και η "Σωτέ" δεν έχει μόνο ένα πράγμα να μας πει, έχει πολλά περισσότερα. Να το ξεκινήσεις, χθες!
60
Χυτούλα Παπάζογλου
Οι Δικές Μου Στιγμές
2023-12-02
Παρά το γεγονός ότι η σειρά είχε ενδιαφέρον και ήταν αρκετά αξιόλογη για τα ελληνικά δεδομένα, τα δύο τελευταία επεισόδια δεν βοήθησαν στην εξέλιξη της ιστορίας ενώ και το φινάλε του άφησε πάρα πολλά αναπάντητα ερωτήματα.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση