81 Βαθμολόγιο
με βάση 16 κριτικές
8.3 με βάση 3 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Όταν ένας επίδοξος κωμικός κάνει μια πράξη καλοσύνης σε μια ευάλωτη γυναίκα, πυροδοτεί μια ασφυκτική εμμονή που απειλεί να καταστρέψει τη ζωή και των δύο.

Είδος:Δράμα
Χώρα:Ην. Βασίλειο
Δημιουργός:Ρίτσαρντ Γκαντ
Πρωταγωνιστούν:Ρίτσαρντ Γκαντ, Τζέσικα Γκάνινγκ, Νάβα Μάου, Τομ Γκούντμαν-Χιλ
Διάρκεια:28-45
Κατάσταση:Ολοκληρώθηκε
90
Παύλος Γκουγιάννος
MOVE IT
2024-04-20
Τόσο ο Gadd όσο και η Jessica Gunning στον ρόλο της Μάρθα αποτυπώνουν με τον καλύτερο τρόπο τους αμφίσημους ήρωές τους σε μια σειρά που ξαφνιάζει με την ειλικρίνειά της αλλά και το ενδόμυχο χιούμορ της καθώς παρόλο το δύσκολο θέμα, ουδέποτε γίνεται βαριά και σκοτεινή.
80
Ματθαίος Λεωνίδας
20/20mag.gr
2024-04-18
Το "Baby Reindeer" είναι ωμό και ειλικρινές πέρα ως πέρα. Τα συναισθήματα εναλλάσσονται με αστρική ταχύτητα. Ταιριάζει πολύ όμορφα τη φάρσα με το βαθύ σκοτάδι. Δεν θα μπορούσες, βασικά, να το αντέξεις χωρίς το χιούμορ του. Δεν μπορείς να το ξεχάσεις.
80
Old Boy
ελculture.gr
2024-04-16
Μια σειρά, η οποία πέραν του ντόρου που έχει αρχίσει να κάνει τώρα θα αφήσει και το ισχυρό της στίγμα, πιστεύω ότι δεν θα είναι μια ακόμη περίπτωση σειράς για την οποία όλοι μιλάνε για λίγο καιρό και αμέσως μετά την ξεχνάνε περνώντας στην επόμενη, για την οποία θα μιλήσουν για λίγο καιρό μέχρι να την ξεχάσουν.
80
Ανδρέας Κύρκος
Η ΑΥΓΗ
2024-04-14
Μια ανατριχιαστική αλλά λυτρωτική σπουδή χαρακτήρων, που τελικά θολώνει τα όρια της κακοποίησης και του μαζοχισμού με τον πιο έντονα δραματικό τρόπο αλλά και με οξύ χιούμορ που προκαλεί νευρική αμηχανία.
80
Τάνια Σκραπαλιώρη
Athens Voice
2024-04-12
Το «Baby Reindeer» δεν εξαντλείται στο επικοινωνιακό σκορ του, απεναντίας έχει πολλά να μας πει. Τραβάει έναν δικό του τηλεοπτικό δρόμο, ενοχλώντας και σοκάροντας, πότε ανάλαφρα, μεταξύ σοβαρού και αστείου, πότε με την απτή ένταση της μαρτυρίας και στο τέλος δικαιώνεται.
80
Κατερίνα Αγγελιδάκη
Documento
2024-04-10
Εκτός από πολύ καλή σειρά, το «Μικρό ταρανδάκι» είναι και μια συγκινησιακά φορτισμένη ιστορία ανδρικής ενδυνάμωσης, που αλλιώς αρχίζει και... αλλιώς τελειώνει.
80
Γιάννης Παναγόπουλος
Fragilemag
2024-04-08
O Γκαντ τολμηρά απεικονίζει την ουσία της ευαλωτότητας του ήρωα αγγίζοντας παράλληλα και το δύσκολο ζήτημα της σεξουαλικής κακοποίησης, του τραύματος που αυτή συνεπάγεται, καθώς και του χάους που επιφέρει τόσο στην εικόνα εαυτού του κακοποιημένου όσο και στις σχέσεις του με τους άλλους.
80
Ζωή Δημητρίου
Ladylike.gr
2024-04-06
Η οδυνηρή ιστορία ενός άνδρα που κακοποιήθηκε σεξουαλικά.
80
Δημήτρης Πολιτάκης
LiFO
2024-04-04
Ισορροπώντας ανάμεσα στο θρίλερ, το κοινωνικό δράμα και τη μαύρη κωμωδία, η αυτοβιογραφική σειρά του Netflix αφηγείται με συνταρακτικό τρόπο μια αληθινή ιστορία κακοποίησης, μαζοχισμού και τραύματος.
80
Γιώργος Πράτανος
Provocateur
2024-04-02
Σκοτεινό με λαμπρές στιγμές, το «Μικρό Ταρανδάκι» βυθίζεται κυνικά στην πολυπλοκότητα των συναισθημάτων και τα όρια τους.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση