75 Βαθμολόγιο
με βάση 2 κριτικές
7.0 με βάση 3 χρήστες
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2

Περίληψη

Τρεις άγνωστοι μεταξύ τους άνθρωποι διαπιστώνουν ότι ονειρεύονται διαφορετικά μέρη ενός μεγάλου ονείρου. Ο καθένας αναζητά κάτι που μπορεί να βρεθεί μόνο μέσα στο υποσυνείδητο τους – μια χαμένη σύντροφο, ένα γιο, ένα τρόπο επικοινωνίας με μια κατατονική μητέρα. Όμως, όσο περισσότερο χρησιμοποιούν τον ονειρικό κόσμο σαν εργαλείο προώθησης των προσωπικών τους σχεδίων, τόσο διαπιστώνουν ότι τα οράματα τους προσπαθούν να τους πουν κάτι και ότι οι αληθινές ζωές τους βρίσκονται σε κίνδυνο.

Είδος:Δράμα
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Μπλέικ Μάστερς, Χένρι Μρόμελ
Πρωταγωνιστούν:Νταβίντ Αχάλα, Λίζι Μπροσέρ, Γουίλ Γιουν Λι, Άννα Γουντ
Διάρκεια:60
Κατάσταση:Ακυρώθηκε
85
Μάριος Συλαϊδόπουλος
REVENGE OF TV
2016-10-05
Με τη Lizzie Brochere του Strain στο τιμόνι, το Falling Water ιντριγκάρει με το μυστήριο και τις τρεις διαφορετικές ιστορίες που κάποια στιγμή θα ενωθούν. Μου θύμισε το Sense8 του Netflix, αλλά προς το παρόν κρατάει το δικό του χρώμα. Καλή επιλογή cast, πρωτότυπο και ονειρικό, με τον Burton -David Ajala- να κλέβει λίγο περισσότερο τις εντυπώσεις από τους άλλους.
65
Αντώνης Γκούμας
Cinepivates
2016-10-02
Αν κάτι μας κρατά είναι η υπνωτιστική ατμόσφαιρα μυστηρίου και η σκηνοθετικές εμπνεύσεις σε διάφορα όνειρα, όπως στην ωραία λήψη του εφιάλτη στο λεωφορείο. Ο παραλογισμός είναι άλλωστε και το κομμάτι που είναι περισσότερο καλός ο σκηνοθέτης Χουάν Κάρλος Φρεσναντίγιο, που έχει σκηνοθετήσει επίσης τα 28 Weeks Later και Intruders.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση