37 Βαθμολόγιο
με βάση 3 κριτικές
4.3 με βάση 3 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Η Κυβέλη Δελμούζου (Χρύσα Παπά) είναι μια γυναίκα όμορφη, τρυφερή και καλλιεργημένη η οποία προέρχεται από πολύ καλή οικογένεια. Είναι παιδί πρώην βουλευτή κυβερνώντος κόμματος, του Ηλία Παπαδάτου (Σταύρος Λούρας) και της Κίκας Παπαδάτου (Νίκη Παλληκαράκι) και σύζυγος ενός πανίσχυρου και μυστήριου άντρα, του Ορέστη Δελμούζου (Αντώνης Φραγκάκης). Από το σπιτάκι όπου διαμένουν η Μαργαρίτα, η τετράχρονη κόρη της Κυβέλης, με την νταντά της Κατερίνα (Μαρία Παπαφωτίου) θα ξεκινήσουν όλα. Την στιγμή που η Κυβέλη με τρόμο θα διαπιστώσει ότι το παιδί που έχει αποκτήσει με τον Ρήγα (Κωνσταντίνος Φάμης) έχει απαχθεί την ίδια στιγμή θα συνειδητοποιήσει ότι τα πάντα στην «όμορφη» και «τακτοποιημένη» ζωή της έχουν γκρεμιστεί και ο εφιάλτης μόλις έχει αρχίσει....

Είδος:Δράμα, Θρίλερ
Χώρα:Ελλάδα
Δημιουργός:Ρένα Ρίγγα, Κώστας Βαζάκας
Πρωταγωνιστούν:Αντώνης Φραγκάκης, Χρύσα Παπά, Αχιλλέας Γραμματικόπουλος, Σταύρος Λούρας
Διάρκεια:45
Κατάσταση:Ακυρώθηκε
50
ΑχιλλεαςΧ
TvNea.com
2016-12-06
Η σειρά πάσχει σε αρκετά σημεία, τα οποία αν διορθωθούν μπορούν να κάνουν τη σειρά να απογειωθεί. Η εξαιρετικά αργή πλοκή του είναι ένα από αυτά.
40
Γιώργος Μπαστουνάς
TvNea.com
2016-12-04
Η πλοκή εξαιρετικά αργή, οι ερμηνείες άνευρες με μία επιτηδευμένη και παρωχημένη υπερβολή, αλλά και το γενικότερο αισθητικό αποτέλεσμα παρουσίασε περισσότερο μία φτηνή παραγωγή μέτριων προδιαγραφών.
20
Γραμμέλη Αφροδίτη
Το Βήμα
2016-12-02
Έντονα χαρακτηριστικά σαπουνόπερας παλαιάς κοπής έχουν τα «Πέντε κλειδιά», τα οποία δεν χρειάζονται περαιτέρω σχολιασμό, καθώς είναι πια τόσο ξεπερασμένες αυτές οι συνταγές οι οποίες επενδύουν σε συναισθηματικά αδιέξοδα άνευ λόγου και αιτίας, με το δάκρυ να τρέχει κορόμηλο διά ασήμαντον αφορμήν.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση