74 Βαθμολόγιο
με βάση 7 κριτικές
6.3 με βάση 3 χρήστες
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Περίληψη

Δήμαρχος και ταυτόχρονα προστάτης της Σταρ Σίτι, ο δραστήριος Όλιβερ συγκεντρώνει μια νέα ομάδα πρωτάρηδων εκδικητών κόντρα στον γκάνγκστερ Τομπάιας Τσερτς.

Είδος:Περιπέτεια
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Γκρεγκ Μπερλάντι, Μαρκ Γκούγκενχαϊμ, Άντριου Κράισμπεργκ
Πρωταγωνιστούν:Στίβεν Αμέλ, Κέιτι Κάσιντι, Ντέιβιντ Ράμσεϊ, Γουίλα Χόλαντ
Διάρκεια:42
Κατάσταση:Ολοκληρώθηκε
80
nikos fekkas
FEKKAS MOVIES
2017-12-14
Η σεζόν τα έχει όλα,δυνατό villain,πολύ δράση,ανατροπές και εκπλήξεις και το φινάλε δημιουργεί μεγάλη αγωνία για τη συνέχεια!
80
Κωνσταντίνος Πάτρας
Manwe Stories
2017-12-12
Μετά από δύο αντικειμενικά βαρετές χρονιές, η 5η σεζόν προσπάθησε να ανανεώσει τη σειρά μέσω μίας ήδη δοκιμασμένης συνταγής, η οποία και την είχε φέρει στην κορυφή πριν κάποια χρόνια. Γενικότερα, το όραμα των παραγωγών πέτυχε και η 5η σεζόν της σειράς αποτελεί σίγουρα το "καλύτερο Arrow" που έχουμε δει εδώ και καιρό!
80
Θοδωρής Δημητρόπουλος
Oneman.gr
2017-12-10
Η σειρά φέτος είχε καλύτερο universe από το 'Supergirl', καλύτερο ξύλο από το 'Iron Fist', και περισσότερο χαβαλέ από το 'Flash', δηλαδή τι να πω, το χάρηκα.
75
smassingculture
Smassing Culture
2017-12-08
Αν είστε από αυτούς που σταμάτησαν να βλέπουν Arrow επειδή απογοητεύτηκαν από την τέταρτη σεζόν, μην ανησυχείτε φίλοι μου, επειδή το Arrow είναι καλό και πάλι! Αξίζει να του δώσετε μία δεύτερη ευκαιρία!
75
Στάθης Ιωάννου
TV & CINEfeel
2017-12-06
Μπορεί η σεζόν να μη ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις και να μη γλιτώσαμε τα κλισέ αλλά είχαμε κι ορισμένα πολύ καλά επεισόδια στο κομμάτι των εξελίξεων ενώ υπήρξαν κι επεισόδια που ασχολήθηκαν και με επίκαιρα θέματα (όπως η οπλοκατοχή στο 13ο επεισόδιο).
72
Chris
Lord of the Series
2017-12-04
Η σειρά έχει αρκετή δράση και ξύλο που θα σας κρατήσει. Οι χορογραφίες πολλές φορές επαναλαμβάνονται αλλά μέσα σε τόσα επεισόδια είναι αναμενόμενο.
55
Γεράκου Γιώτα
IGN Greece
2017-12-02
Αν και η πέμπτη σεζόν ήταν αρκετά πιο βελτιωμένη, η σειρά και πάλι πάσχει από πολλά προβλήματα που κουράζουν στην προβολή της. Ευτυχώς, οι σκηνές δράσης της εξακολουθούν να είναι καλές.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση