78 Βαθμολόγιο
με βάση 6 κριτικές
8.3 με βάση 3 χρήστες
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2, 3

Περίληψη

Ένα ζευγάρι μεσήλικων με δύο παιδιά προσπαθούν να συμφιλιωθούν με την αποτυχία του γάμου τους.

Είδος:Κωμωδία
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Sharon Horgan
Πρωταγωνιστούν:Sarah Jessica Parker, Molly Shannon, Talia Balsam, Thomas Haden Church
Διάρκεια:30
Κατάσταση:Ολοκληρώθηκε
85
Μάριος Συλαϊδόπουλος
REVENGE OF TV
2016-11-12
Απιστία, βαρεμάρα, δύο παιδιά να μεγαλώσεις. To ''divorce'' κλείνει παιχνιδιάρικα το μάτι σε όλα αυτά τα ζευγάρια που ναι μεν αγαπιούνται αλλά η ρουτίνα και η καθημερινότητα έχουν άλλα να πουν.
80
Βίδος Κοσμάς
Το Βήμα
2016-11-10
Μια παραγωγή που χωρίς υπερβολές, με μέτρο, κομψότητα και υποδόριο χιούμορ μας θυμίζει, σε μια εποχή που οι ανθρώπινες σχέσεις αντιμετωπίζονται με βιασύνη, επιπολαιότητα, ακόμα και με σκληρότητα, πως η αγάπη από μόνη της δεν είναι αρκετή για να συντηρηθούν.
80
Στέφανος Τσιτσόπουλος
Athens Voice
2016-11-08
Μια κωμική σειρά είναι το «Divorce», πασπαλισμένη όμως με μπόλικο δράμα. Γιατί με την επιστροφή της η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ πιστοποιεί την αξία της σαν παραγωγός, «εγκέφαλος» των σειρών που πρωταγωνιστεί.
75
Κρίστυ Περρή
Athens Voice
2016-11-06
Αποτελεί μία σκοτεινή κωμωδία, με κοφτερό χιούμορ και σοβαρές κοινωνικές παρατηρήσεις για το πως μπορεί να καταλήξει ένας γάμος όταν και τα δύο μέλη του χάνουν τους εαυτούς τους μέσα σε αυτόν.
75
Ναταλία Κάππα
LiFO
2016-11-04
Για άλλη μια φορά, στο επίκεντρο είναι οι ανθρώπινες σχέσεις, αυτή τη φορά με μια δόση κυνισμού, άλλη μια δόση χιούμορ και για σαντιγί βάλτε την ωμή πραγματικότητα.
75
Ναστάζια Καπέλλα
ONEMAN
2016-11-02
Το πολύ ωραίο της σειράς είναι ότι μπορεί να ταυτιστεί ο οποιοσδήποτε με τους ήρωες παντρεμένος ή μη, γιατί οι αντιδράσεις των ηρώων είναι οι αντιδράσεις που έχει ο μέσος άνθρωπος σε ένα χωρισμό.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση