80 Βαθμολόγιο
με βάση 2 κριτικές
7.0 με βάση 3 χρήστες
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2

Περίληψη

Ο Μάξιμος (Θανάσης Τσαλταμπάσης) είναι πατέρας του 16χρονου Κωστή, που έχει κάνει με τη Νίνα (Ιωάννα Πηλιχού), την τέως του και της νεογέννητης κόρης που έκανε με την τωρινή του γυναίκα, Αγγέλα (Νεφέλη Παπαδερού). Η Αγγέλα μια μέρα μετά την γέννηση της κόρης τους, παρατά τον Μάξιμο και το μωρό κι εξαφανίζεται μυστηριωδώς. Ο Μάξιμος, μόνος πια, καλείται να ανταποκριθεί στις ανάγκες της πατρότητας, ν' αντιμετωπίσει το προσωπικό δράμα της εγκατάλειψης καθώς και την απαξίωση από το περιβάλλον του.

Είδος:Κωμωδία
Χώρα:Ελλάδα
Δημιουργός:Τίνα Καμπίτση
Πρωταγωνιστούν:Θανάσης Τσαλταμπάσης, Ιωάννα Πηλιχού, Βασιλική Τρουφάκου, Λευτέρης Ελευθερίου
Διάρκεια:44
Κατάσταση:Ολοκληρώθηκε
80
Γιώργος Μπαστουνάς
TvNea.com
2016-10-04
Η Τίνα Καμπίτση καταφέρνει με τη γραφή της να δημιουργήσει μία ρεαλιστική ιστορία, με πολλά, ωστόσο, στοιχεία τα οποία της προσδίδουν μία παραμυθική διάσταση. Οι ρόλοι της αριστοτεχνικά δομημένοι και με ισχυρό background αποπνέουν μία αυτάρκεια και συνοχή.
80
Μανώλης Τσιχλάκης
TvNea.com
2016-10-02
Είναι ίσως ένα από τα λιγοστά σίριαλ-για να μην πω το μοναδικό –που οι διάλογοι των ηρώων και των ηρωίδων, τα κείμενα των χαρακτήρων, έχουν και κάτι να μας πουν. Η κάθε λέξη, η κάθε πρόταση που η Τίνα Καμπίτση έχει διαλέξει κι έχει τοποθετήσει μες στα κείμενά της, έχει και τη δική της περίοπτη θέση και δεν βρίσκεται στο σενάριο απλά για να "γεμίσει" το επεισόδιο.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση