71 Βαθμολόγιο
με βάση 7 κριτικές
4.7 με βάση 3 χρήστες
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1

Περίληψη

Η 20χρονη Ντόροθι Γκέιλ, ύστερα από έναν πανίσχυρο τυφώνα, μεταφέρεται από το Κάνσας στη μυθική Χώρα του Οζ, όπου θα συναντήσει έναν πανίσχυρο Μάγο και θα εκπληρώσει μια προφητεία που θα αλλάξει τις ζωές όλων για πάντα.

Είδος:Δράμα, Φαντασίας
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Matthew Arnold, Josh Friedman
Πρωταγωνιστούν:Adria Arjona, Oliver Jackson-Cohen, Ana Ularu, Vincent D'Onofrio
Διάρκεια:60
Κατάσταση:Ακυρώθηκε
80
Μάριος Συλαϊδόπουλος
REVENGE OF TV
2017-01-14
Ευχάριστο και σίγουρα πολύ πιο φρέσκο ''Wizard of Oz'' απο την εκδοχή του ''Once upon a time''.
75
Τάσος Μελεμενίδης
ΣΙΝΕΜΑ
2017-01-12
Ο Τάρσεμ Σινγκ αναλαμβάνει να μετατρέψει την κλασική ιστορία του Λ. Φρανκ Μπάουμ σε ένα νέα επική περιπέτεια, που αφήνει πίσω της την αθωότητα της Ντόροθι, μετατρέποντάς την σε μαχήτρια.
75
Θοδωρής Δημητρόπουλος
FLIX
2017-01-10
Ο Ταρσέμ Σινγκ σκηνοθετεί την ιστορία του Μάγου του Οζ όπως μόνο αυτός θα το έκανε, με επιθετικά visuals και αισθητικές πινελιές που δε θα μπορούσαν να έχουν έρθει από μυαλό άλλου σκηνοθέτη.
75
Γιώργος Πολυμενέας
Ratpack.gr
2017-01-08
Έχει ενδιαφέρον που η Αμερικανική τηλεόραση κοιτάζει στο παρελθόν και ξαναφέρνει στην επιφάνεια μια διαχρονική, αγαπημένη ιστορία. Είναι σαν να κάνει μια στροφή «στα βασικά», σε αυτά που σε μεγάλο βαθμό διαμόρφωσαν αυτό αποκαλούμε «βιομηχανία θεάματος».
70
Σπήλιος Τσακίρης
POPAGANDA
2017-01-06
Η σειρά, που ήδη συζητιέται να ανανεωθεί με δεύτερη σεζόν, ανήκει στο fantasy genre, εμπιστεύεται την πλοκή αφημένη στο παραμύθι και στηρίζεται ασφαλώς στην δημιουργία εντυπωσιακών πλάνων, εικόνων και φιγούρων.
65
Χρήστος Τσαπακίδης
Πρώτο Θέμα
2017-01-04
Παρά το γεγονός ότι διαθέτει καλές πρώτες ύλες, το "Emerald City" φαίνεται να πάσχει λίγο στην εξιστόρηση. Σίγουρα, το διπλό πρώτο επεισόδιο σε κρατά μέχρι τέλους, μια και προσφέρει ένα σωρό εκπλήξεις, διατηρώντας συνεχώς το ενδιαφέρον σου. Στη συνέχεια όμως φαίνεται πως ρίχνει ρυθμούς, εστιάζοντας περισσότερο στα στοιχεία εντυπωσιασμού και λιγότερο στην αφήγηση.
60
Nίκος Γιακουμέλος
Smassing Culture
2017-01-02
Tο Emerald City ήταν μια παραγωγή που δεν άντεξε τα προβλήματα που είχε, τεχνικά και σεναριακά. Οι καλές του ιδέες θάφτηκαν στο παρασκήνιο, ωστόσο υπάρχουν πράγματα που ίσως άξιζαν μια επιλεκτική θέαση για κάποιον με μεγαλύτερη υπομονή.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση