76 Βαθμολόγιο
με βάση 10 κριτικές
6.5 με βάση 2 χρήστες
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2, 3, 4

Περίληψη

Η τέταρτη σεζόν βρίσκει τον Σέρλοκ να αναμένει την επόμενη κίνηση του νεκρού κατά τ' άλλα Μοριάρτι, καθώς ο Γουάτσον και η Μαίρη αναλαμβάνουν το νέο τους ρόλο, ως γονείς.

Είδος:Αστυνομική, Μυστηρίου
Χώρα:Ην. Βασίλειο
Δημιουργός:Μαρκ Γκέιτις, Στίβεν Μόφατ
Πρωταγωνιστούν:Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Μάρτιν Φρίμαν, Ούνα Σταμπς, Ρούπερτ Γκρέιβς
Διάρκεια:90
Κατάσταση:Ολοκληρώθηκε
98
Χαρά Μωυσιάδου
beasty-press.com
2020-02-20
Μία εντυπωσιακή σειρά που χρειάζεται πολύ μυαλό για να δημιουργηθεί και πολύ προσοχή για να την παρακολουθήσεις!
90
Γεράκου Γιώτα & Στελίνα Θεοδοσοπούλου
IGN Greece
2020-02-18
Η σειρά που μας καθηλώνει και παίζει με την υπομονή μας, καθώς οι λάτρεις της πάντα θα την καρτερούν, επέστρεψε για έναν τέταρτο κύκλο γεμάτο συγκινήσεις, ζουμερό background και σκηνές κι ατάκες που θα μείνουν αξέχαστες.
83
Τάσος "ο Αλλοδαπός" Σαμπάρ
MonkeyBros
2020-02-16
Η season αυτή είχε πάλι τρία επεισόδια και το καθένα έχει μέσα υλικό για μία season. Παρ’ όλα αυτά δεν έμοιαζαν μπουκωμένα. Τουναντίον ήταν όλα πολύ καλά εκτελεσμένα και έδωσαν μία γερή ώθηση για να μάθουμε ποιοι είναι οι χαρακτήρες μας λίγο βαθύτερα.
80
Νίκος Πέτρου
FilmBoy
2020-02-14
Καταλαβαίνω ότι ήταν αρκετά διαφορετική από τις υπόλοιπες και κάποιους μπορεί να τους πείραξε, άλλα μου άρεσε αρκετά το σκοτεινό της ύφος, οι εκπλήξεις και γενικά αισθάνθηκα γεμάτος.
75
Παναγιώτης Λειβαδάρος
Fomo.gr
2020-02-12
Το πρώτο επεισόδιο δεν έχει κανένα απολύτως λόγο ύπαρξης και δεν χρειαζόταν να αφιερώσουν το 1/3 της season για τη Mary. Γενικά όμως για άλλη μια φορά, η σειρά καταφέρνει να σε διασκεδάσει και να σε κάνει να περάσεις ευχάριστα την ώρα σου.
70
Christos Poulidis
Cinemad
2020-02-10
Η τέταρτη season μας έδωσε έναν επίλογο ώστε το κοινό να είναι καλυμμένο σε ένα βαθμό αν δεν υπάρξει άλλη season. Αυτό όμως που μας έκανε ξεκάθαροo είναι πως το "Sherlock" έχει πλέον χάσει τη σπιρτάδα και την ευρηματικότητα , που το χαρακτήριζε. Δεν είναι η σειρά που ήταν και σου δίνει την αίσθηση ότι όλοι οι συντελεστές του είναι έτοιμοι να προχωρήσουν στο επόμενο project, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι είμαστε κι εμείς έτοιμοι για αυτό.
70
Αγγελική Στελλάκη
Cinepivates
2020-02-08
Προσπαθεί να αναβιώσει κάτι από την ένταση και την ενέργεια της πρώτης και της δεύτερης σεζόν (κατά τη γνώμη μας by far η καλύτερη σεζόν της σειράς), αλλά δεν φαίνεται να τα καταφέρνει, εν μέρει επειδή προσπαθεί να γίνει όλο και πιο σύνθετη, εν μέρει γιατί προσπαθεί να βασιστεί στο σοκ, εν μέρει γιατί ακόμα και σκηνοθετικά δεν σχετίζεται καθόλου με εκείνες τις πρώτες σεζόν.
70
nikos fekkas
FEKKAS MOVIES
2020-02-06
Αυτά που εντυπωσιάζουν σε αυτή τη σειρά είναι η χημεία των πρωταγωνιστών, οι εξαιρετικές ερμηνείες και φυσικά το έξυπνο σενάριο και γενικότερα η πολύ δυνατή ποιότητα παραγωγής της σειράς!
60
Χριστίνα Καλογεροπούλου
MOVE IT
2020-02-04
Δεν γίνεται μία τέτοιας ιστορικής σημασίας για τη Βρετανία και την λογοτεχνία εν γένει ιστορία, όπως είναι οι περιπέτειες του πανέξυπνου ντετέκτιβ Sherlock Holmes, να καταντά ένα προχειρογραμμένο μελόδραμα, ακόμα κι αν είναι ένα καλογυρισμένο, με σασπένς, χιούμορ και εξαιρετικές ερμηνείες μελόδραμα.
60
Catherine Chatzianastasiou
Savoir Ville
2020-02-02
Δεν είχε πλοκή, αυτό ήταν το κύριο ζήτημα του. Ήθελαν να βγάλουν τον Cumberbatch ως έναν πιο ανθρώπινο Sherlock, να γυρίσουν έναν κύκλο εσωτερικό που να σχετίζεται με τους δεσμούς των ηρώων, αλλά στην προσπάθεια τους άφησαν λειψούς τόσο τους δεσμούς, όσο και το ίδιο το μυστήριο των υποθέσεων.
9.0
carelf
Το πρώτο επεισόδιο με απογοήτευσε κάπως, αλλά το δεύτερο και ειδικά το τρίτο ήταν αριστουργηματικά.

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση