74 Βαθμολόγιο
με βάση 13 κριτικές
4.3 με βάση 3 χρήστες
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2, 3

Περίληψη

Τα ορφανά αδέρφια Μποντλέρ αντιμετωπίζουν δοκιμασίες, ταλαιπωρίες και τον σατανικό κόμη Όλαφ, στην προσπάθειά τους να ξεκλειδώσουν καλά κρυμμένα οικογενειακά μυστικά.

Είδος:Δράμα
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Μαρκ Χούντις, Μπάρι Σόνενφελντ
Πρωταγωνιστούν:Νιλ Πάτρικ Χάρις, Πάτρικ Γουορμπάρτον, Μαλίνα Βάισμαν, Λούις Χάινς
Διάρκεια:43-64
Κατάσταση:Ολοκληρώθηκε
83
Zedikous
Lord of the Series
2017-01-20
Έξυπνο, σκοτεινό αλλά και περίεργο, το ASOUE μας προσφέρει μία εξαιρετική σκηνοθεσία, που μας επιτρέπει να οπτικοποιήσουμε τον φανταστικό κόσμο του Daniel Handler.
80
Χρήστος Τσαπακίδης
Πρώτο Θέμα
2017-01-18
Η οπτική του Σόνενφελντ είναι ο βασικός λόγος που απόλαυσα τη σειρά, καθώς αναδεικνύει μία ενήλικη παιδικότητα.
80
Antonis Kontodimas
Busted.gr
2017-01-16
Πρόκειται για μία άρτια σειρά, που θα σε κάνει να γελάσεις επανειλημμένα με έξυπνα αστεία αλλά και ταυτόχρονα να νιώσεις συμπονετικός χωρίς να καταντάει μελοδραματικό.
80
Χριστίνα Καλογεροπούλου
MOVE IT
2017-01-14
Πιστή και έξυπνη απόδοση τόσο λεπτεπίλεπτων βιβλίων, σκηνικά μαγικά, εξαιρετικό καστ και ερμηνείες, που εάν πρέπει να βρεθεί κάτι αρνητικό, αυτό θα αναζητηθεί στους Μποντλέρ, αφού τα τρία παιδιά Malina Weissman, Louis Hynes και η μικρούλα Presley Smith φαίνεται να είναι κάπως ανεπαρκείς συγκριτικά με τις αξέχαστες ερμηνείες των Emily Browning και Liam Aiken ή τις αδερφές Hoffmann που έπαιζαν τον ρόλο της Σάννι.
80
Θάνος Φιλάνης
SpoilerAlert.gr
2017-01-12
Είναι έξυπνο, αστείο και απολαμβάνει ιδιαίτερα την διάχυτη εκκεντρικότητά του. Απευθύνεται πραγματικά σε όλες τις ηλικίες και είναι πολύ ευρηματικό ως προς στους τρόπους που αφηγείται τα "ατυχή γεγονότα" του.
75
beasty
beasty-press.com
2017-01-10
Από το σενάριο, στη σκηνοθεσία, στο casting μέχρι και τις ερμηνείες η σειρά είναι καλοφτιαγμένη (δεν περίμενα κάτι άλλο από το Netflix), έξυπνη, αστεία και γρήγορη.
70
Στάθης Ιωάννου
MAXMAG
2017-01-08
Γενικά, ως συμπέρασμα, θα έλεγα ότι ήταν μια καλή δουλειά η οποία όμως είχε αρκετές ατέλειες και «έχανε» συγκριτικά με την ταινία. Ίσως, θα ήταν καλύτερο το να ήταν συνολικά μια σειρά δεκαπέντε επεισοδίων, ολοκληρώνοντας την ιστορία άμεσα παρά να «τραβηχτεί» σε τρεις κύκλους, που στο κάτω-κάτω κανείς δε ζήτησε.
70
Στέργιος Πουλερές
Menshouse.gr
2017-01-07
Το γεγονός ότι ο χρόνος αναπαράστασης των ιστοριών είναι τετραπλάσιος και βάλε, δίνει την ευκαιρία να απλωθούν περισσότερο τα γεγονότα, οι λεπτομέρειες, ενώ ταυτόχρονα ορισμένα σημεία κινούνται με μια γρήγορη αφέλεια. Τη βλέπεις ευχάριστα μεν, αναπόφευκτα κάνεις συγκρίσεις με το παρελθόν δε.
60
Νίκος Πέτρου
FilmBoy
2017-01-04
Mπορώ να πω ότι το στόρι της σειράς δεν με τράβηξε πολύ. Μου φαίνεται αρκετά επαναλαμβανόμενο αλλά αυτό μπορεί να είναι στην πρώτη σεζόν που πιστεύω ότι είναι εισαγωγική. Μην ξεχνάμε πως είναι και παιδική λογοτεχνία.
50
Νίκος Γιακουμέλος
Smassing Culture
2017-01-02
Το Α Series of Unfortunate Events καταφέρνει να γίνει ευχάριστο ενώ είναι campy, ενδιαφέρον ενώ χωλαίνει σε πολλά σημεία, και, ανά στιγμές, έχει αρκετά συμπαθητικά αστεία. Όμως στην τελική τίποτα από αυτά δεν αρκεί.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση