72 Βαθμολόγιο
με βάση 9 κριτικές
8.5 με βάση 2 χρήστες
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2, 3

Περίληψη

Είναι ένα συνηθισμένο ζευγάρι μεσιτών. Μέχρι που εκείνη υποβάλλεται σε μια δραματική αλλαγή που τους οδηγεί σε έναν δρόμο θανάτου και καταστροφής. Με την καλή έννοια.

Είδος:Κωμωδία, Τρόμου
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Βίκτορ Φρέσκο
Πρωταγωνιστούν:Ντρου Μπάριμορ, Τίμοθι Όλιφαντ, Λιβ Χιούσον, Σκάιλερ Γκιζόντο
Διάρκεια:26-30
Κατάσταση:Ακυρώθηκε
90
Γιώργος Μεσολογγίτης
School Of Rock
2017-07-18
Γρήγορος ρυθμός αμερικάνικης κωμωδίας, uncool σκηνικά, πολύ σιχαμάρα για γερά στομάχια από το gore και όχι μόνο. Η τέλεια συνταγή για ένα πρωτότυπο TVBinge.
80
Κωστής Γωγιός
Geek Cultura
2017-07-16
Εξαιρετική ηθοποιία, πολύ καλή χημεία μεταξύ των πρωταγωνιστών, χιούμορ που θα σε κάνει να γελάσεις δυνατά και ένα σενάριο γεμάτο τρελές καταστάσεις που αντιμετωπίζονται σαν κάτι φυσιολογικό.
80
Δημήτρης Φλωρής
The Reviewer
2017-07-14
Έχει μερικά από τα καλύτερα cliffhangers που θα δεις. Δεν γίνονται για να αναιρεθούν στην αρχή του επόμενου επεισοδίου, ούτε είναι ασήμαντα στην πλοκή. Κάθε επεισόδιο χτίζεται με βάση το cliffhanger του προηγούμενου και ευτυχώς μας δίνει την πορεία για την λύση του κατευθείαν.
75
Στέργιος Πουλερές
Menshouse.gr
2017-07-12
Το horror comedy σαν το Scream βρίσκει έναν σύγχρονο άξιο διάδοχο. Η νέα σειρά του Netflix δεν είναι βέβαια κωμωδία που περιλαμβάνει take my breath away στιγμές. Έχει όμως αναγωγές σε γενικότερη αίσθηση σε αυτό το ξεχωριστό είδος.
70
Θοδωρής Δημητρόπουλος
FLIX
2017-07-10
Είναι η πιο απολαυστική σαχλαμάρα που έχουμε δει τελευταία.
70
horrormovies.gr
Horrormovies.gr
2017-07-08
Αν περνάτε καλά με τις κωμωδίες τρόμου σίγουρα θα κάνετε το ίδιο και με το Santa Clarita Diet. Ας ελπίσουμε ο δεύτερος κύκλος να είναι ακόμα καλύτερος και να συμπληρώσει πετυχημένα τις ανοιχτές εξελίξεις που έχτισε ο πρώτος κύκλος.
60
Αντώνης Γκούμας
Cinepivates
2017-07-06
Προσπαθώντας να στρέψει την έλλειψη φρεσκάδας υπέρ της, η σειρά περνά πολύ γρήγορα τα στάδια, τόσο γρήγορα που όλες οι αντιδράσεις είναι τόσο μη ρεαλιστικές που πολλές φορές σε κάνουν να γελάς με την προχειρότητα του σεναρίου είτε το υπερβολικό παίξιμο.
60
Frini
Lord of the Series
2017-07-04
Δεν έχει καταπληκτικά εφέ η μουσική η κουστούμια έχει όμως ωραίες ατάκες.
60
goldpapiyawn
PAPIYAWN
2017-07-02
Αν και η πλοκή του 'Santa Clarita Diet' παρουσιάζει ένα μικρό ενδιαφέρον, κυρίως λόγο του έξυπνου premise, η κωμωδία είναι με το σταγονόμετρο και το γέλιο απουσιάζει με αποτέλεσμα η σειρά να καταλήγει εντελώς άχρωμη.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση