53 Βαθμολόγιο
με βάση 15 κριτικές
5.5 με βάση 2 χρήστες
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2

Περίληψη

Ο Ντάνι Ραντ επανεμφανίζεται έπειτα από 15 χρόνια που θεωρείται νεκρός. Με τη δύναμη της Σιδερένιας Γροθιάς, θέλει να βρει το παρελθόν και να εκπληρώσει το πεπρωμένο του.

Είδος:Περιπέτεια
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Σκοτ Μπακ
Πρωταγωνιστούν:Φιν Τζόουνς, Τζέσικα Χένγουικ, Ντέιβιντ Γουέναμ, Τζέσικα Στράουπ
Διάρκεια:55
Κατάσταση:Ακυρώθηκε
70
Αργύρης Σταματόπουλος
FilmBoy
2024-02-20
Δεν φτάνει τον πήχη που έθεσαν τα Marvel's Daredevil και Marvel's Jessica Jones, αλλά τουλάχιστον δεν ήταν απογοητευτικό.
65
Χρήστος Τσαπακίδης
Πρώτο Θέμα
2024-02-18
Το “Iron Fist” επιβεβαιώνει πως παρουσιάζεται μία φθίνουσα απόδοση στις συμπαραγωγές Marvel-Netflix. Το “Daredevil” ήταν σίγουρα το κορυφαίο, ενώ το “Jessica Jones” ήταν καλύτερο από το “Luke Cage”. Και τώρα το “Iron fist” γίνεται το πιο αδύναμο ανάμεσα στην τετραλογία. Αυτό, όμως, δεν το καθιστά κακή σειρά.
60
nikos fekkas
FEKKAS MOVIES
2024-02-16
Αυτό που με χάλασε περισσότερο στη σειρά είναι ο υπερβολικά αργός ρυθμός όλων των επεισοδίων που την κάνει κάποιες φορές βαρετή!
60
Γεράκου Γιώτα, Στελίνα Θεοδοσοπούλου
IGN Greece
2024-02-14
Δεν ήταν τόσο απογοητευτική σεζόν, άνετα την είδαμε, αλλά στο σύνολό της παραήταν χλιαρή.
60
Ανδρέας Αμανατίδης
MAXMAG
2024-02-12
Η σειρά αρχίζει και αποκτά καλή υπόσταση και το σενάριο της «δένει» μετά το ένατο επεισόδιο, και τα επόμενα τέσσερα επεισόδια στην ουσία «σώζουν» την σεζόν. Μέχρι εκεί είναι κάπως άδειο και γραμμικό.
50
Νίκος Δρίβας
Cineramen
2024-02-10
Ενώ σετάρει ωραία την ιστορία στην αρχή, η συνέχεια δεν είναι ανάλογη ειδικά στα μισά της που γίνεται στατική, με τον ρυθμό να είναι αλλοπρόσαλλος και μερικές φορές πάει από το ένα θέμα στο άλλο για να τα χωρέσει όλα, ενώ μερικοί χαρακτήρες είναι αρκετά flat και αρκετές ερμηνείες κάπως… ερασιτεχνικές.
40
Στέργιος Πουλερές
Menshouse.gr
2024-02-08
Πρόκειται για κάτι που ξεφεύγει από την Marvel. Όλοι όσοι έχουμε παρακολουθήσει τα προηγούμενα, θα μπορούσαμε να αναγνωρίσουμε ένα δημιούργημα της Marvel με κλειστά μάτια. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει επ' ουδενί για το Iron Fist.
35
Θοδωρής Δημητρόπουλος
Oneman.gr
2024-02-06
Δεν πειράζει που ήταν βαρετή η ιστορία και οι χαρακτήρες, αλλά το να πας να φτιάξεις μια σειρά της οποίας το κόνσεπτ είναι 'ξύλο' και να καταλήξεις με τις πιο αδιάφορες σκηνές δράσης όλων των Marvel σειρών, με έναν πρωταγωνιστή που θυμίζει ηθοποιό ταινίας του Διαλιανίδη του οποίου τελικά μεταγλωτίζονται όλοι διάλογοι, είναι απλά ασυγχώρητο.
30
Nίκος Γιακουμέλος
Smassing Culture
2024-02-04
Δεν θα ήταν υπερβολή να ειπωθεί πως το Iron Fist δεν ήταν απλά μια τρομερά αδύναμη σειρά, αλλά πως ήταν ίσως ένα μεγάλο πισωγύρισμα για το επίπεδο της παραγωγής του Netflix, το οποίο μας έχει συνηθίσει σε μακράν πιο εντυπωσιακές και καλλιτεχνικές παραγωγές.
10
Κώστας Φάρκωνας
αθηνόραμα
2024-02-02
Κυριολεκτικά αισθανόμαστε πως υποτιμά την νοημοσύνη μας και τον χρόνο μας ως τηλεθεατών. Όχι, δεν υπερβάλλουμε. Ναι, είναι τόσο εξοργιστικά κακό.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση