81 Βαθμολόγιο
με βάση 23 κριτικές
7.0 με βάση 2 χρήστες
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2, 3, 4

Περίληψη

Ο συμμαθητής μιας έφηβης που αυτοκτονεί λαμβάνει μια σειρά από κασέτες που ξετυλίγουν το μυστήριο του τραγικού της τέλους.

Είδος:Δράμα, Μυστηρίου
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Μπράιαν Γιόρκι
Πρωταγωνιστούν:Ντίλαν Μινέτ, Κάθριν Λάνγκφορντ, Κέιτ Γουόλς, Ντέρεκ Λουκ
Διάρκεια:60
Κατάσταση:Ολοκληρώθηκε
90
Βίδος Κοσμάς
Το Βήμα
2023-02-20
Ψυχαγωγική τηλεόραση με πολύ δυνατά μηνύματα. Και μια άρτια παραγωγή.
90
Γεράκου Γιώτα & Στελίνα Θεοδοσοπούλου
IGN Greece
2023-02-18
Το 13 Reasons Why αναπαράστησε με αρκετή, δραματική, ακρίβεια την ψυχική υγεία ενώ νεαρού προσώπου σε κατάθλιψη πλαισιωμένο με αρκετή αγωνία για τον θεατή και πολύ καλές ερμηνείες από το νεαρό cast.
90
Ναταλί Σαϊτάκη
Ladylike.gr
2023-02-16
Μέσα από την καλογυαλισμένη εικόνα και τα πολλά ψευτοδιλήμματά του, κατέδειξε τις αντιφάσεις της σύγχρονης κοινωνίας και τις παθογένειές της ακριβώς όπως εκφράζονται καθημερινά, ακούσια ή επιτηδευμένα, τόσο "ζωντανά" σε επίπεδο ανθρώπινων σχέσεων, όσο και ψηφιακά, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
80
nikos fekkas
FEKKAS MOVIES
2023-02-14
Μου άρεσε πάρα πολύ, έχει μυστήριο, συγκίνηση, ενδιαφέροντες χαρακτήρες και περνάει πολλά μηνύματα! Θα περιμένω με μεγάλο ενδιαφέρον την επόμενη σεζόν!
80
Θοδωρής Δημητρόπουλος
FLIX
2023-02-12
Το «13 Reasons Why» ίσως να είναι υπερβολικά τακτοποιημένο σε πολλά σημεία και υπερβολικά ακραίο σε άλλα, μη πετυχαίνοντας πάντα τις εξαιρετικά λεπτές ισορροπίες που επιχειρεί να διατηρήσει. Όμως είναι μια τρομερά λεπτή, δύσκολη, σημαντική ιστορία αυτή που προσπαθεί να πει, και νιώθω πως καταφέρνει να μας οδηγήσει με αυτοπεποίθηση στην απέναντι πλευρά. Χαίρομαι που υπήρξε.
80
Στέργιος Πουλερές
Menshouse.gr
2023-02-10
Παρότι το είδος του 13 Reasons Why δεν είναι από εκείνα που σε τραβάνε για πλάκα, το ύφος που του έχει προσδώσει ο Μπράιαν Γιόρκι το πετυχαίνει. Δεν είναι μια αφελής, χαζοχαρούμενη ιστορία. Δεν αφορά εφηβικούς έρωτες, καυγαδάκια και κλασσικά σχολικά πειράγματα. Πρόκειται για καθαρό bullying και για μια ανεύθυνη συμπεριφορά. Αναίσθητη περισσότερο.
80
Χριστίνα Καλογεροπούλου
MOVE IT
2023-02-08
Είναι όσο σκληρό και ταυτόχρονα αληθινό χρειάζεται, άλλες φορές ακόμα και αστείο, και πάντα τρυφερό. Σταδιακά χτίζει μία συναισθηματική φόρτιση που φτάνει ως το τελευταίο επεισόδιο κι όταν αποφορτίζεται, το κάνει με εξαιρετικό τρόπο. Η αυτοκτονία δεν παρουσιάζεται ούτε ως κάτι εξιδανικευμένο, ούτε ως δικαιολογία, αλλά με έναν σκληρό τρόπο, κυρίως οπτικά.
75
Κατερίνα Χατζηαναστασίου
Savoir Ville
2023-02-06
Δεν είναι “Big Little Lies” και δεν θα αγγίξει το buzz του...ΑΛΛΑ είναι μια must-see σειρά που δεν θα μετανιώσεις να παρακολουθήσεις.
70
Ηλίας Γεροντόπουλος
Provocateur
2023-02-04
Στην πραγματικότητα είναι αυτό που θα λέγαμε: αμερικανιά. Όμως είναι μια σημαντική αμερικανιά.
50
Αγγελική Στελλάκη
Cinepivates
2023-02-02
Παρά τους χαρισματικούς δύο πρωταγωνιστές της (την Χάνα ερμηνεύει η πανέμορφη Κάθριν Λάνγκφορτ), κάθε επεισόδιο μοιάζει ουσιαστικά επανάληψη του προηγούμενου.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση