85 Βαθμολόγιο
με βάση 10 κριτικές
8.0 με βάση 2 χρήστες
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2, 3, 4, 5

Περίληψη

Μινεσότα, 2010. Ο Έμιτ Στάσι είναι η ενσάρκωση του αμερικανικού ονείρου, σε αντίθεση με τον αδελφό του Ρέι, που αποτελεί παράδειγμα προς αποφυγή. Η αφελής αντιζηλία τους θα εξελιχθεί απροσδόκητα σε έναν κυκεώνα βίας και διαστροφής.

Είδος:Αστυνομική
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Νόα Χόλεϊ
Πρωταγωνιστούν:Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, Κάρι Κουν, Μαίρη Ελίζαμπεθ Ουίνσταντ, Ντέιβιντ Θιούλις
Διάρκεια:45-66
Κατάσταση:Ολοκληρώθηκε
96
Αλέξανδρος Παπαγεωργίου
Luben
2017-04-20
Λίγα πράγματα εκπέμπουν πραγματική μαγεία, και το Fargo δεν είναι απλά ανάμεσα σ' αυτά: είναι ίσως το καλύτερο απ' αυτά.
90
Γεράκου Γιώτα & Στελίνα Θεοδοσοπούλου
IGN Greece
2017-04-18
Η λατρεμένα ιδιαίτερη σειρά του Noah Hawley ξαναγύρισε φέτος για να μας δώσει άλλη μια ιστορία γεμάτη ανατροπές που βασίζεται στην ιδιοσυγκρασία των μοναδικών χαρακτήρων της.
90
Μαρία Μαρκουλή
MARIA MARKOULI
2017-04-16
...παραμένει μυστήριο καθηλωτικής, εμβληματικής, απολαυστικής τηλε-αφήγησης.
90
Λάζαρος Κολαξής
THIS IS NOT A BLOG
2017-04-14
Το Fargo απέδειξε για τρίτη συνεχόμενη φορά ότι είναι μια από τις σταθερές αξίες του σύγχρονου τηλεοπτικού τοπίου, χαρίζοντας μας όλα αυτά που μας έχει συνηθίσει με μπόνους λίγες δόσεις φιλοσοφίας!
85
Στέργιος Πουλερές
Menshouse.gr
2017-04-12
Είναι η σειρά που ξέρει καλύτερα από κάθε άλλη να διαμορφώνει κακούς. Να τους αφήνει να ελλοχεύουν, να τους εκμυστηρεύεται τις πιο βάναυσες πραγματικότητες της ύπαρξης, να τους εναρμονίζει με μια κάθαρση, τους μεταρσιώνει στο βλέμμα του θεατή.
80
Νίκος Δρίβας
Cineramen
2017-04-10
Αυτό που σε κερδίζει κατευθείαν στο Fargo είναι ότι η τρίτη σεζόν δεν θέλει σε καμία περίπτωση απλά να επαναλάβει την επιτυχία που είχε η πρώτη αλλά σκοπός της είναι να διαφοροποιηθεί και με νέα... συνταγή να φτιάξει καινούργια δεδομένα.
80
nikos fekkas
FEKKAS MOVIES
2017-04-08
Για άλλη μια φορά η σειρά προσφέρει φοβερή σκηνοθεσία και εκπληκτικές ερμηνείες αλλά το δυνατό κομμάτι αυτής της σεζόν είναι οι χαρακτήρες της!
80
Θοδωρής Δημητρόπουλος
FLIX
2017-04-06
Δίχασε περισσότερο από τις προηγούμενες αυτή η σεζόν της σειράς και παρότι δεν ρόλαρε ποτέ με τον τρόπο της 2ης ας πούμε, τα επιμέρους στοιχεία ενδιαφέροντός της συνεχίζουν να την κάνουν καλή τηλεόραση.
80
Γιώργος Καραλιάς
POPAGANDA
2017-04-04
Όλα τα στοιχεία τα οποία δίνουν ταυτότητα στο Fargo είναι παρόντα: το χιονισμένο τοπίο, ο μεσοαστός λευκός επιχειρηματίας, οι μικροαπατεώνες με κακο-οργανωμένα σχέδια, ο ψυχοπαθής τύπος, η έμπιστη αστυνομικός, ο «κακός» που μιλάει ευγενικά χρησιμοποιώντας όμορφες λέξεις, ακόμα κι ο κακομοίρης που πεθαίνει νωρίς.
75
ΓΜ
clickatlife
2017-04-02
Όχι πως δεν περνάς καλά, απλώς όλα είναι στημένα όπως τα περιμένεις και όταν τα περιμένεις και αφαιρώντας το στοιχείο του απρόβλεπτου και την εμβάθυνση σε κάποιον συγκεκριμένο χαρακτήρα, αυτό που μένει είναι το εξαιρετικό στυλιζάρισμα και οι διασκεδαστικές ερμηνείας από ένα καστ που το έχουμε συνηθίσει σε διαφορετικά πράγματα.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση