60 Βαθμολόγιο
με βάση 4 κριτικές
8.0 με βάση 2 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Μια φορά κι έναν καιρό, σ' ένα φανταστικό βασίλειο, με ευγενείς, χωρικούς, ιππότες, μάγους, καλούς και κακούς, ζούσε ένας βασιλιάς αγαπητός στον λαό, που εκδιώχτηκε με δόλιο τρόπο από τον θρόνο του... Η πράξη αυτή, άραγε, θα μείνει ατιμώρητη; Και κάπως έτσι, το παραμύθι αρχίζει... Ένα παραμύθι από μια μακρινή εποχή, με απρόοπτα και κωμικές καταστάσεις.

Είδος:Κωμωδία
Χώρα:Ελλάδα, Κύπρος
Δημιουργός:Λώρης Λοϊζίδης
Πρωταγωνιστούν:Κατερίνα Παπουτσάκη,, Νίκος Κουρής, Γιάννης Μποσταντζόγλου, Λένια Σορόκου
Διάρκεια:35
Κατάσταση:Ακυρώθηκε
75
Κωνσταντινα Καλαμπορδάνη
MAXMAG
2017-05-08
Αυτή η δύσκολη περίοδος που διανύουμε χρήζει σειρών με πηγαίο χιούμορ και πρωτοτυπία. Και αν δεν πρωτοτυπεί ένα παρωδούμενο παραμύθι, τότε τι πρωτοτυπεί; Η σειρά αυτοαναιρεί την ιστορία της και αποδομεί τα πρότυπά της κατά κόρον. Σ' εκείνο το σημείο, λοιπόν, ξεχωρίζει και καλεί τους τηλεθεατές να της δώσουν μια ευκαιρία μέσω του γέλιου και του παραμυθιού!
60
tv-24.gr
TV24-MAGAZINE
2017-05-06
Το πρώτο διπλό επεισόδιο άφησε κάποιες θετικές εντυπώσεις, όπως ότι πρόκειται για μια καλοστημένη παραγωγή, η κινηματογραφική σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Πανταζούδη και η εικόνα που βγάζει. Από εκεί και πέρα έχει αρκετές στιγμές χιούμορ...
55
Στέργιος Πουλερές
Menshouse.gr
2017-05-04
Στην ζυγαριά πάντως, τα καλά στοιχεία υπερτερούν έστω κι ελάχιστα. Το Παραμύθι Αλλιώς μπορεί να θυμίσει κάτι από τις prime time Παρασκευές της προηγούμενης δεκαετίας. Αυτό για όσους ανήκουν στη γενιά που δεν έμαθε να αναμένει μια ξένη σειρά όπου έχει πέσει χρήμα και ειδίκευση για κάθε λεπτομέρεια. Δεν είναι κακό να ξέρουμε που πατάμε. Μέχρι εκεί είμαστε. Το Παραμύθι Αλλιώς πιάνει το περισσότερο που διαθέτει σε ταβάνι η ελληνική μυθοπλασία.
50
Γιώργος Μπαστουνάς
TvNea.com
2017-05-02
Οι περισσότεροι διάλογοι περιέχουν κωμικά στοιχεία, τα οποία ωστόσο δεν είναι επαρκή για να ενθουσιάσουν και να τραβήξουν την προσοχή. Οι στιχομυθίες περισσότερο μου θύμιζαν τα άνευρα Σκερτάκια - Σφηνάκια, παρά μία σειρά μυθοπλασίας υψηλών προδιαγραφών.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση