79 Βαθμολόγιο
με βάση 16 κριτικές
8.7 με βάση 3 χρήστες
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2, 3

Περίληψη

1980, L.A. Μια παρέα κοινωνικά απροσάρμοστων γυναικών ξαναβρίσκουν τον εαυτό τους ως οι λαμπερές κυρίες του wrestling.

Είδος:Δράμα, Κωμωδία
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Λιζ Φλάχαιβ, Κάρλι Μενς
Πρωταγωνιστούν:Άλισον Μπρι, Μπέτι Γκίλπιν, Μαρκ Μάρον, Μπρίτνεϊ Γιανγκ
Διάρκεια:33
Κατάσταση:Ακυρώθηκε
90
Ναταλί Σαϊτάκη
Ladylike.gr
2017-06-20
Η κωμωδία που παρουσίασε τη δημιουργία μιας ιδιότυπης κοινότητας γυναικών μεσούντος του τρίτου κύματος φεμινισμού στην Αμερική ενέταξε στη δομή της όλα τα προσδιοριστικά στοιχεία των 80s (ακόμα και τον Ψυχρό Πόλεμο), με πρωταγωνιστικό στοιχείο την ίδια τη γυναίκα και την αναζήτηση του νέου της ρόλου στην κοινωνία.
85
Θοδωρής Δημητρόπουλος
FLIX
2017-06-18
Διαθέτει ένα τρομερό γυναικείο ensemble (η Μπρι πραγματικά ίσως και να είναι η λιγότερο ενδιαφέρουσα όλων, για να φανταστείτε), ανάλαφρη διάθεση, χιούμορ, και πολλή, μα πάρα πολλή πίκρα (ακόμα και μέσα από τον Μαρκ Μάρον, στον ρόλο του δημιουργού της λίγκας, πάλαι ποτέ «κανονικό» σκηνοθέτη), την οποία χρησιμοποιεί ως καύσιμο.
80
Κρίστυ Περρή
Athens Voice
2017-06-16
Υπέροχο χιούμορ, συγκινητικές ερμηνείες, όλο το παράλογο και γεμάτο glitter mood των '80s είναι τα συστατικά που κάνουν την πρώτη σεζόν του GLOW να αξίζει την προσοχή σου και την ανυπομονησία σου για την συνέχεια.
80
Γιάννης Μόσχος
clickatlife
2017-06-14
Όσο γρήγορα και αν φεύγουν τα επεισόδια στο binge watching, υπάρχει μια αυθεντικότητα στην απεικόνιση της εποχής και μια βαρύτητα στη θεματική και το σχολιασμό που δε σου επιτρέπουν να ξεχάσεις ό,τι παρακολούθησες με το που τελειώσεις την σεζόν.
80
Δημήτρης Πολιτάκης
LiFO
2017-06-12
Πέρα από το νοσταλγικό στυλιστικό κανιβαλισμό και τις νόστιμες αναφορές στην τελευταία δεκαετία που δεν υπήρχαν κινητά και ίντερνετ, το GLOW έχει λεπτό χιούμορ, ουσία και περιεχόμενο, ειδικά ως διαχρονική κριτική της βιομηχανίας της μαζικής ψυχαγωγίας και του φτηνού πλην αστραφτερού θεάματος.
80
Πάνος Κοκκίνης
Oneman.gr
2017-06-10
Στο τέλος της ημέρας το καλύτερο πράγμα που μπορείς να πεις για το GLOW είναι ότι είναι εξίσου αυθεντικό με το ταλαντούχο τρίο γυναικών (οι Liz Flahive και Carly Mensch των Orange is the New Black και Nurse Jackie, με την Jenji Kohan του Weeds ως executive producer) που βρίσκονται από πίσω του. 
80
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΗΣ
Ratpack.gr
2017-06-08
Ετοιμάσου για παθιασμένα 80's συνθεσάιζερ, ρωμαλέα riffs από power ballads, μπόλικη λακ και καθόλου βάτες.
80
Sofia Rizou
Savoir Ville
2017-06-06
Το Los Angeles του 1980 απεικονίζεται με μεγάλη αυθεντικότητα καθώς η επιλογές στην μουσική μα και η σκηνοθεσία σε παρασύρουν στην ιστορία γυναικών που προσπαθούν να κερδίσουν την θέση τους στον κόσμο ενώ παράλληλα ανακαλύπτουν κομμάτια του εαυτού τους που προηγουμένως δεν είχαν την ευκαιρία.
75
Φανή Βασιλοπούλου
MOVE IT
2017-06-04
Η σκηνοθεσία είναι εξαιρετική, ενώ αξίζουν επίσης να αναφερθούν τα τρομερά κοστούμια, τα οποία είναι on-point και μας μεταφέρουν στον κόσμο των 80's, όπου τα ψηλόμεσα παντελόνια και τα φορέματα με βολάν, μπλέκονται με τα μεγαλειώδη μαλλιά και τα έντονα χρώματα, για να δημιουργήσουν ένα ρεαλιστικό αλλά ταυτόχρονα ονειρικό σκηνικό του LA. Ίσως ακριβώς αυτό να είναι η καλύτερη περιγραφή για το Glow.
70
Κώστας Τσιάλτας
School Of Rock.gr
2017-06-02
Το Glow είναι μια αρκετά fun to watch σειρά που αφήνει στον θεατή μια ωραία γεύση και αίσθηση ότι δεν έχει χάσει το χρόνο του παρακολουθώντας είτε ένα επεισόδιο, είτε μια ολόκληρη σεζόν.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση