85 Βαθμολόγιο
με βάση 17 κριτικές
8.2 με βάση 6 χρήστες
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Περίληψη

Ο έβδομος κύκλος της σειράς περιλαμβάνει μόνο 7 επεισόδια.

Είδος:Περιπέτεια, Φαντασίας
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Ντέιβιντ Μπένιοφ, Ντ. Μπ. Γουάις
Πρωταγωνιστούν:Πίτερ Ντίνκλατζ, Λίνα Χίντι, Κιτ Χάρινγκτον, Εμίλια Κλαρκ
Διάρκεια:55
Κατάσταση:Ολοκληρώθηκε
95
Γιάννης Μόσχος
clickatlife
2017-07-20
Παρακολουθήσαμε μια πρεμιέρα που λειτουργεί εισαγωγικά, ως μεταίχμιο ανάμεσα σε δύο σεζόν και που θα συζητηθεί παραπάνω από όσο χρειάζεται και σε μια βάση που επίσης δε χρειάζεται, είμαστε όμως ενθουσιασμένοι για ό,τι θα ακολουθήσει και έχουμε κάθε λόγο να πιστεύουμε πως η σειρά βρίσκεται στο καλύτερο σερί της και στο σωστό δρόμο, περισσότερο από ποτέ.
95
Λήδα Γαλανού
FLIX
2017-07-18
Το πρώτο φετινό επεισόδιο, το «Game of Thrones» μοιάζει ν' αγκαλιάζει την αληθινή του ταυτότητα, να βυθίζεται στην ουσία του, ν' αφήνει έξω κάθε στοιχείο εντυπωσιασμού και να γίνεται ένα δωρικό – ή γοτθικό – παραμύθι με ξεκάθαρη πολιτική ματιά, υπέρ της νέας γενιάς και, φυσικά, της γυναίκας κάθε ηλικίας.
90
Α.Κ.
MOVE IT
2017-07-14
Όσο αρλεκινίστικη και ορισμένες φορές τσάτρα πάτρα επεξηγηματική, έχουμε να κάνουμε με συναρπαστική (κινηματογραφικού επιπέδου παραγωγής) τηλεόραση.
90
Θοδωρής Δημητρόπουλος
Oneman.gr
2017-07-12
Η σειρά μοιάζει να έχει πολύ γερό έλεγχο των χαρακτήρων της αυτή τη στιγμή με αποτέλεσμα πρακτικά τίποτα να μην μοιάζει βαρετό ή απλά τυπικό.
90
Ελένη Σπανού
Over the Place
2017-07-10
Επικό comeback της πιο εντυπωσιακής σειράς στη τηλεόραση.
85
Αγγελική Στελλάκη
Cinepivates
2017-07-08
Δεν υπήρξα πάντοτε υπέρμαχος του Game of Thrones, ωστόσο η έναρξη της 7ης σεζόν αποδεικνύει ότι τώρα που πλησιάζουμε προς το τέλος, και οι χαρακτήρες έχουν γίνει λιγότεροι, όλες οι ιστορίες έχουν αρκετό χρόνο εξέλιξης και οι διάφορες υποπλοκές αρχίζουν να συνδέονται αρμονικά μεταξύ τους.
85
Ανδρέας Αμανατίδης
MAXMAG
2017-07-06
Αν θα έπρεπε να χαρακτηρίσω την σεζόν με μια φράση, αυτή θα ήταν «Η ηρεμία πριν την καταιγίδα«, καθώς τα πιόνια έχουν αρχίσει να παίρνουν την θέση τους, πριν το μεγάλο τέλος.
80
Χρυσάνθη Ιακώβου
ArtCore Magazine
2017-07-04
Ήταν μία σεζόν γεμάτη από κάθε άποψη, καλογυρισμένη και πιστή στο ύφος της μέχρι τώρα πορείας της σειράς.
75
Αλέξανδρος Μινωτάκης
Smassing Culture
2017-07-02
Πήγαμε σε μία κουτσουρεμένη σεζόν, χωρίς προφανή λόγο, όπου ο ρυθμός ανέβηκε απότομα και η έμφαση δόθηκε στις σκηνές δράσης. Θεωρώντας ότι οι χαρακτήρες έχουν πλέον ωριμάσει, τους μετέτρεψαν σε plot devices που χρησίμευαν για να έρθει πιο γρήγορα η επόμενη μάχη.
65
Γιώργος Μουστάκης
no-man's tale
2017-07-01
Τελικά, ο 7ος κύκλος αναδεικνύει περισσότερο απ' όλους τους προηγούμενους τις αρετές αυτής της παραγωγής και εκθέτει τα ελαττώματα της. Με όλη την έμφαση στο οπτικό αποτέλεσμα το G.O.T έγινε επική σαπουνόπερα του «συνέβη αυτό ,συνέβη το άλλο και συνέβη εκείνο » περισσότερο από ποτέ. Ευχάριστη μεν, σαπουνόπερα δε, χτισμένη για νεότερο κοινό.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση