79 Βαθμολόγιο
με βάση 18 κριτικές
8.3 με βάση 3 χρήστες
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2, 3, 4

Περίληψη

Ένας οικονομικός σύμβουλος με έδρα το Σικάγο, αναγκάζεται να μεταφέρει μυστικά την οικογένειά του στο Όζαρκ του Μιζούρι, όταν οι δοσοληψίες του με ένα διεθνές καρτέλ ναρκωτικών πηγαίνουν στραβά.

Είδος:Δράμα, Θρίλερ
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Μπιλ Ντουμπουκέ, Μαρκ Ουίλιαμς
Πρωταγωνιστούν:Τζέισον Μπέιτμαν, Σοφία Χούμπλιτζ, Λόρα Λίνεϊ, Σκάιλαρ Γκέρτνερ
Διάρκεια:53-80
Κατάσταση:Ολοκληρώθηκε
90
Αχιλλέας Βασιλείου
Cinepivates
2020-04-20
Μαύρο χιούμορ, σουρεαλισμός, ειρωνεία, δράση, έκπληξη και αγωνία το Ozark αποτελεί ίσως το πιο επιτυχημένο νέο tv show της χρονιάς και πάει παρακάτω το θέμα του Breaking Bad.
80
nikos fekkas
FEKKAS MOVIES
2020-04-18
Το φινάλε της σεζόν είναι δυνατό και παρά το γεγονός ότι δεν έχει κάποιο τρομερό cliffhanger δημιουργεί περιέργεια για τη συνέχεια! Γενικά λοιπόν αποτελεί μια πολύ καλή, ποιοτική αλλά και διασκεδαστική σειρά με πολύ καλές ερμηνείες και πολύ ενδιαφέροντες χαρακτήρες!
80
Παρασκευή Γιουβανάκη
In Theaters.
2020-04-16
Περιπέτεια, θρίλερ, δολοπλοκίες, μαύρο χιούμορ, ενδιαφέρουσα πλοκή που δεν τη βαριέσαι στιγμή, ότι πρέπει δηλαδή για την καυτή καλοκαιρινή εποχή που διανύουμε.
80
Δημήτρης Πολιτάκης
LiFO
2020-04-14
Υπάρχουν σαφώς κάποιες δομικές και αφηγηματικές ομοιότητες του Ozark με εκείνη την «εμβληματική» σειρά (Breaking Bad, όπως επίσης και με άλλες λιγότερο προβεβλημένες όπως το Justified και το Bloodline), εδώ όμως η ατμόσφαιρα είναι ακόμα πιο αποπνικτική και η χρωματική παλέτα πιο σκοτεινή όπως τα αφιλόξενα βάθη της λίμνης Όζαρκ.
80
Χρήστος Χριστακίδης
MAXMAG
2020-04-12
Μπορεί στα πρώτα επεισόδια η σειρά να αναπτύσσεται αργά και να κουράζει τον θεατή. Αν όμως αυτός της δώσει χρόνο, δεν θα το μετανιώσει διότι εξελίσσεται σε εξαιρετικά ατμοσφαιρική και αγωνιώδη. Αυτό έκανα κι εγώ και πλέον μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι ο μοντέρνος Γουόλτερ Γουάιτ, που ακούει στο όνομα «Μάρτι Μπερντ», ήρθε για να μείνει.
80
Στέργιος Πουλερές
Menshouse.gr
2020-04-10
Η σειρά του Netflix φαίνεται να έχει πάρει όλα τα λαογραφικά στοιχεία και την κουλτούρα των ανθρώπων της Μέσης Αμερικής και τα αναδεικνύει με έναν πολύ ωραίο τρόπο. Η αγριάδα στην όψη, η αψύτητα, η αδιαθεσία για κάθε είδους τρυφερότητα, η καταπίεση για να μη φανεί έστω και μια αδυναμία στον κόσμο είναι τέτοια χαρακτηριστικά.
80
Πάνος Κοκκίνης
Oneman.gr
2020-04-08
Η καλύτερη 'Breaking Bad' σειρά του φετινού καλοκαιριού που σίγουρα δεν κάθισες να δεις.
80
Sofia Rizou
Savoir Ville
2020-04-06
Μια συγκλονιστική περιπέτεια που ακολουθεί ένα (συν) ενοχικό ζευγάρι σε αλματώδεις υπερβάσεις και σκοτεινά μυστικά μέσα σε μια ατμόσφαιρα που πάνω απο όλα ειρωνεύεται το αμερικανικό όνειρο.
76
Nikos Vel
Lord of the Series
2020-04-04
Το Ozark δεν διαφοροποιείται σεναριακά σε πολλά σημεία από άλλες παρόμοιες σειρές. Αυτό που σε κρατάει στη σειρά αυτή είναι η πολύ καλή σκηνοθεσία και η εξαιρετικές ερμηνείες των δύο πρωταγωνιστών.
75
Απόστολος Κίτσος
MOVE IT
2020-04-02
Αυτό το slow burn δράμα που στριμάρει στο Netflix από τα τέλη Ιουλίου δεν είναι τελικά κακό και με το εντυπωσιακό του φίνις από την μέση και έπειτα, μπορείς να δηλώσεις άφοβα ότι ίσως και να χρησιμεύσει ως ένα φιξάκι για τους «άρρωστους και εξαρτημένους» με το Breaking Bad.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση