80 Βαθμολόγιο
με βάση 3 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2, 3, 4

Περίληψη

Στον τελευταίο κύκλο της σειράς το Ίντερνετ ξεφεύγει από τα στενά πλαίσια των ερευνητικών κέντρων και εξαπλώνεται μαζικά.

Είδος:Δράμα
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Κρίστοφερ Κάντγουελ, Κρίστοφερ Σ. Ρότζερς
Πρωταγωνιστούν:Λι Πέις, Σκουτ ΜακΝέρι, Μακένζι Ντέιβις, Κέρι Μπισέ
Διάρκεια:60
Κατάσταση:Ολοκληρώθηκε
80
Γιάννης Μόσχος
clickatlife
2020-04-06
Σεζόν με τη σεζόν το «Halt and Catch Fire» γινόταν όλο και καλύτερο και το ταξίδι που ξεκίνησε από τις αρχές των 80s και την επανάσταση των ηλεκτρονικών υπολογιστών, ολοκληρώνεται πια στα 90s, φυσικά με μια ακόμη μεγαλύτερη επανάσταση, αυτή του ίντερνετ.
80
Θοδωρής Δημητρόπουλος
FLIX
2020-04-04
Η 4η σεζόν ήταν νομίζω η καλύτερη της σειράς μετά τη 2η, αλλά με έναν ιδιόμορφο τρόπο, το σύνολο της σειράς είναι ακόμα καλύτερο από τα επιμέρους κομμάτια της, κι αυτό θα αντικατοπτριστεί στις λίστες της δεκαετίας, που ευτυχώς δεν θα αργήσουν.
80
Παναγιώτης Μένεγος
POPAGANDA
2020-04-02
Χωρίς να το φωνάζει διατρέχει με ιστορική ακρίβεια το πέρασμα από τα Ριγκανικά 80s, υποδέχεται τα slacker 90s και, σίγουρα, γίνεται όλο και πιο σκοτεινό στην πορεία. Με αποκορύφωμα τα θαυμάσια 4 τελευταία επεισόδια που αποζημιώνουν για την σχετικά λιμνάζουσα τέταρτη σεζόν. Ειδικά το 4×08 "I'm Here" είναι ένα αριστούργημα της χρυσής περιόδου της τηλεόρασης που μάλλον δε θα τελειώσει ποτέ.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση