80 με βάση 2 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Μια φαινομενικά καθημερινή σύζυγος και μητέρα δολοφονεί με τον πιο άγριο τρόπο έναν ξένο σε μια παραλία γεμάτη από κόσμο. Ένας ντετέκτιβ θα αναλάβει προσωπικά να λύσει το μυστήριο γύρω από την απονενοημένη πράξη της γυναίκας και μαζί της θα ταξιδέψει σε ένα αποκαλυπτικό ταξίδι μέσα στο υποσυνείδητό της φτάνοντας μέχρι τα βίαια μυστικά που κρύβονται στο παρελθόν της.

Είδος:Δράμα, Θρίλερ, Μυστηρίου
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Derek Simonds
Πρωταγωνιστούν:Jessica Biel, Bill Pullman, Christopher Abbott, Enid Graham
Διάρκεια:60
80
Νίκος Δρίβας
2017-09-04
Υπάρχουν όλα τα στοιχεία στο πρώτο επεισόδιο για να «δέσουν» την πλοκή και να δημιουργήσουν μια εξαιρετική ατμόσφαιρα και σίγουρα μια πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα, με μια εξαιρετική Biel και ευελπιστούμε στην συνέχεια ακόμα περισσότερη ένταση και αγωνία.
80
Πάνος Κοκκίνης
2017-09-02
Σημαντικό ρόλο στην αποτελεσματική ατμόσφαιρα του 'The Sinner' παίζει και η γερμανική καταγωγή του, το ότι δηλαδή βασίζεται σε ένα best seller μυθιστόρημα της Petra Hammesfahr. Κάτι που ανεβάζει αρκετά επίπεδα (τύπου 'Funny Games', στο πιο soft φαντάσου) το βαθμό συγκεκαλυμένης διαστροφής που ανακαλύπτουμε ξεφλουδίζοντας το συγκεκριμένο σάπιο μήλο, με την μεγάλη συνεισφορά και από τον ταλαντούχο ανεξάρτητο σκηνοθέτη Antonio Campos που έχει γυρίσει όλα τα επεισόδια.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση