84 Βαθμολόγιο
με βάση 5 κριτικές
7.3 με βάση 4 χρήστες
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2, 3, 4, 5

Περίληψη

Μια ηθοποιός μεγαλώνει μόνη τις τρεις κόρες της, ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να αντιμετωπίσει την πίεση της δουλειάς στο Χόλιγουντ.

Είδος:Κωμωδία
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Πάμελα Άντλον, Λούις Σι Κέι
Πρωταγωνιστούν:Πάμελα Άντλον, Μάικι Μάντισον, Χάνα Άλιγκουντ, Ολίβια Έντουαρντ
Διάρκεια:21-31
Κατάσταση:Ολοκληρώθηκε
90
Γεράκου Γιώτα, Στελίνα Θεοδοσοπούλου
IGN Greece
2017-12-10
Η πρωταγωνίστρια Pamela Adlon έδωσε ρέστα στη νέα σεζόν του "Better Things" η οποία έριξε μια μοναδική ματιά στην πολυτάραχη σχέση μαμάδων και κορών.
90
Φανή Βασιλοπούλου
MOVE IT
2017-12-08
Πολλές φορές το Better Things είναι αστείο και καυστικό (η Adlon έχει τρομερό χιούμορ, όπως είχε αποδείξει και στο Californication) αλλά είναι συνάμα και θλιβερό. Σε αντίθεση με την πρώτη σεζόν, η δεύτερη ενσωματώνει αρκετά σκηνοθετικά ρίσκα, τα οποία τελικά την καθιστούν ακόμα πιο επιτυχημένη: πολλές φορές στο Better Things είναι πιο σημαντικά τα ανείπωτα, παρά οι συζητήσεις των χαρακτήρων.
80
Δημήτρης Πολιτάκης
LiFO
2017-12-06
Η ηρωίδα μας ξέρει ότι από τη στιγμή που έχει τρία παιδιά (και μια μαμά που μοιάζει να ρετάρει, συνήθως με σπαρταριστούς για τον θεατή τρόπους) η ζωή της προ πολλού δεν της ανήκει ακριβώς, αλλά κι αυτό εντάξει είναι και δίκαιο. Και να μην είναι, πρέπει να το διαχειριστεί και συγχρόνως να βρει και κάποιο χρόνο για τις προσωπικές της γκομενικές ανάγκες. Το παλεύει έτσι κι αλλιώς και σ' αυτό το δεύτερο κύκλο «ανοίγει» τη θεματολογία προς πάσα κατεύθυνση, ακροβατώντας μεταξύ ευαισθησίας και αποφασιστικότητας, ανάλογα με την περίσταση.
80
Ιωσηφίνα Γριβέα
news247.gr
2017-12-04
Το "Better Things" είναι μια κωμική, φεμινιστική, πολύ συχνά ωμή ματιά στη μητρότητα και στην ύπαρξη της γυναίκας στον σύγχρονο κόσμο.
80
Ελένη Σπανού
Over the Place
2017-12-02
Η δεύτερη σεζόν του Better Things σε αντίθεση με την πρώτη, σκηνοθετήθηκε αποκλειστικά από την Pamela Aldon (την πρωταγωνίστρια) και πήρε μια πιο ήρεμη, αργή και ανθρώπινη νότα. Δεν βιάστηκε να δείξει τίποτα, άφηνε plotlines χωρίς να τους δίνει closure και είχε ρεαλιστικούς διαλόγους -οι περισσότεροι ήταν καθαρό improvising- που σου θύμιζαν τη καθημερινότητα και όχι το στούντιο.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση