83 Βαθμολόγιο
με βάση 8 κριτικές
7.3 με βάση 3 χρήστες
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2

Περίληψη

Πρόκειται για μια σατιρική κωμική σειρά 8 επεισοδίων που εξερευνά τα επακόλουθα μιας δαπανηρής σχολικής φάρσας, που άφησε 27 αυτοκίνητα καθηγητών βανδαλισμένα με φαλλικά σχέδια.

Είδος:Κωμωδία
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Τόνι Γιασέντα, Νταν Περό
Πρωταγωνιστούν:Τάιλερ Άλβαρεζ, Γκρίφιν Γκλακ, Τζίμι Τάτρο
Διάρκεια:30
Κατάσταση:Ολοκληρώθηκε
90
Θοδωρής Κανελλόπουλος
Askmen Greece
2017-11-16
Το American Vandal παρωδεί, σαρκάζει και διασκεδάζει. Δεν είναι ένα ακόμα gag στο προαύλιο την ώρα του διαλείμματος, αλλά μια χοντροκομμένη φάρσα που αντέχει σε διάρκεια. Και εκεί ίσως κρύβεται η επιτυχία του.
90
Στέργιος Πουλερές
Menshouse.gr
2017-11-14
Διακλαδώσεις που βγάζουν νέες διακλαδώσεις ή διακλαδώσεις που σε πάνε σε αδιέξοδο και πρέπει να γυρίσεις πίσω για να διαλέξεις μιαν άλλη. Αέναη τραμπάλα. Αυτό είναι. Ιδίως στην πρώτη του σεζόν. Με το στοιχείο της ανατροπής των δεδομένων να καραδοκεί σε κάθε γωνία, σε κάθε συζήτηση με έναν μαθητή, γίνεσαι μέρος του οικοδομήματος.
80
Θοδωρής Δημητρόπουλος
FLIX
2017-11-12
Το «ποιος ζωγράφισε τα πουτσάκια» οφείλει να παραμείνει ως το πιο iconic πράγμα του 2017, και η εξέλιξη αυτού του spoof σε ένα ξεκαρδιστικά αστείο αλλά ταυτόχρονα πραγματικά legit μυστήριο, είναι η πιο μεγάλη του έκπληξη.
80
Χάρης Χαλκίδης
Geek Cultura
2017-11-10
Το American Vandal ξεκίνησε ως μια παρωδία, αλλά αποδείχτηκε κάτι τελείως διαφορετικό. Είναι μια μικρή σειρά που προσφέρει ένα καλό μυστήριο αλλά και αρκετές στιγμές γέλιου. Θίγει με χιουμοριστικό τρόπο κοινωνικά ζητήματα και ιδιαίτερα το πως η άποψη που έχουμε ήδη σχηματίσει για έναν άνθρωπο επηρεάζει την κρίση μας. Η πιο σημαντική ερώτηση όμως είναι: Who drew the dicks?
80
Δημήτρης Πολιτάκης
LiFO
2017-11-08
Είναι απίστευτο πραγματικά το γεγονός ότι το American Vandal όχι μόνο δεν αποτελεί το ίδιο μια κακόγουστη φάρσα, αλλά λειτουργεί σε τρία διαφορετικά επίπεδα: ως κωμωδία / παρωδία, ως συναρπαστικό δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ διελεύκανσης «σκοτεινής υπόθεσης» και ως ιδιοφυής και σπαρταριστή πραγματεία για την εφηβεία στα πλαίσια του σχολικού μικρόκοσμου.
80
Ιωσηφίνα Γριβέα
Oneman.gr
2017-11-06
Αν δεν ένιωθα ενοχές απέναντι στο 'What We Do in the Shadows', θα ανεκήρυττα το 'American Vandal' το πιο αστείο mockumentary που έχουμε δει την τελευταία – τουλάχιστον! – πενταετία.
80
Λάζαρος Κολαξής
THIS IS NOT A BLOG
2017-11-04
Το American Vandal μπορεί να μην έχει γνωστούς ηθοποιούς ή κάποιο ηχηρό σκηνοθετικό όνομα, αλλά καταφέρνει να κερδίσει την προσοχή του θεατή χάρη στο -ανεπάντεχα- πολυεπίπεδο σενάριο του. Οπότε μην ξεγελαστείτε από την επιφανειακή του σύνοψη και αφεθείτε στο μυστήριό του!
80
Αντώνης Κωνσταντάρας
VICE
2017-11-02
Αν αποφασίσετε να το ξεκινήσετε θα πρέπει να του δώσετε χρόνο. Μπορεί να μη σας εντυπωσιάσει με την πρώτη, όμως στα τελευταία επεισόδια η φάση απογειώνεται.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση