82 Βαθμολόγιο
με βάση 5 κριτικές
7.5 με βάση 2 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Πρόκειται για μια σατιρική κωμική σειρά 8 επεισοδίων που εξερευνά τα επακόλουθα μιας δαπανηρής σχολικής φάρσας, που άφησε 27 αυτοκίνητα καθηγητών βανδαλισμένα με φαλλικά σχέδια.

Είδος:Κωμωδία
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Dan Perrault, Tony Yacenda
Πρωταγωνιστούν:Tyler Alvarez, Griffin Gluck, Jimmy Tatro, Camille Hyde
Διάρκεια:30
Κατάσταση:Ολοκληρώθηκε
90
Θοδωρής Κανελλόπουλος
2017-11-10
Το American Vandal παρωδεί, σαρκάζει και διασκεδάζει. Δεν είναι ένα ακόμα gag στο προαύλιο την ώρα του διαλείμματος, αλλά μια χοντροκομμένη φάρσα που αντέχει σε διάρκεια. Και εκεί ίσως κρύβεται η επιτυχία του.
80
Θοδωρής Δημητρόπουλος
2017-11-08
Το «ποιος ζωγράφισε τα πουτσάκια» οφείλει να παραμείνει ως το πιο iconic πράγμα του 2017, και η εξέλιξη αυτού του spoof σε ένα ξεκαρδιστικά αστείο αλλά ταυτόχρονα πραγματικά legit μυστήριο, είναι η πιο μεγάλη του έκπληξη.
80
Δημήτρης Πολιτάκης
2017-11-06
Είναι απίστευτο πραγματικά το γεγονός ότι το American Vandal όχι μόνο δεν αποτελεί το ίδιο μια κακόγουστη φάρσα, αλλά λειτουργεί σε τρία διαφορετικά επίπεδα: ως κωμωδία / παρωδία, ως συναρπαστικό δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ διελεύκανσης «σκοτεινής υπόθεσης» και ως ιδιοφυής και σπαρταριστή πραγματεία για την εφηβεία στα πλαίσια του σχολικού μικρόκοσμου.
80
LorneMalvo
2017-11-04
Το American Vandal μπορεί να μην έχει γνωστούς ηθοποιούς ή κάποιο ηχηρό σκηνοθετικό όνομα, αλλά καταφέρνει να κερδίσει την προσοχή του θεατή χάρη στο -ανεπάντεχα- πολυεπίπεδο σενάριο του. Οπότε μην ξεγελαστείτε από την επιφανειακή του σύνοψη και αφεθείτε στο μυστήριό του!
80
Αντώνης Κωνσταντάρας
2017-11-02
Αν αποφασίσετε να το ξεκινήσετε θα πρέπει να του δώσετε χρόνο. Μπορεί να μη σας εντυπωσιάσει με την πρώτη, όμως στα τελευταία επεισόδια η φάση απογειώνεται.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση