82 Βαθμολόγιο
με βάση 10 κριτικές
8.5 με βάση 2 χρήστες
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2, 3, 4

Περίληψη

Μαθαίνοντας τη συνταρακτική αλήθεια για το Καλό Μέρος στην πρώτη σεζόν, η Έλενορ πρέπει να ξεκινήσει μια νέα μεταθανάτια ζωή χωρίς να θυμάται τίποτα από την πρώτη.

Είδος:Κωμωδία
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Μάικλ Σουρ
Πρωταγωνιστούν:Κρίστεν Μπελ, Τεντ Ντάνσον, Ουίλιαμ Τζάκσον Χάρπερ, Τζαμίλα Τζαμίλ
Διάρκεια:22
Κατάσταση:Ολοκληρώθηκε
92
Σοφία Αντωνοπούλου
beasty-press.com
2019-01-20
Είναι μια ανάλαφρη αστεία σειρά, το σενάριο είναι υπέροχο και εντελώς ξεκαρδιστικό και οι ηθοποιοί και η ερμηνεία τους πολύ πετυχημένη. Η μουσική επένδυση νομίζω ενισχύει το κωμικό στοιχείο της σειράς και δένει όλα τα παραπάνω στοιχεία.
90
Λάζαρος Κολαξής
THIS IS NOT A BLOG
2019-01-18
Από το συγκλονιστικό φινάλε της πρώτης σεζόν μέχρι την διαρκώς εφευρετική δεύτερη, καμιά σεναριακή εξέλιξη δεν υπάρχει απλά για να σοκάρει, αλλά προκύπτει από τις φιλοσοφικές θεωρίες που αναλύονται κατά τη διάρκεια της σειράς.
86
Θοδωρής Δημητρόπουλος
FLIX
2019-01-16
Στην πορεία, εκτός από διαρκή γέλια και μια μόνιμη αίσθηση έκπληξης και ανακάλυψης, διαποτισμένης με σπαρταριστή ανάπτυξη χαρακτήρων (δεν υπάρχει καμία εκδοχή αυτού ή άλλων Good Places που δε θα έβλεπα με αυτή την κεντρική 6άδα ηρώων, από τον αξιαγάπητο γκούφι Τζέισον ως την θέλω-να-γίνω-άνθρωπος Τεχνητή Νοημοσύνη της Τζάνετ), η σειρά παρουσιάζει μια εκπληκτικά λεπτομερή φιλοσοφική ματιά στη φύση της χριστιανικής ενοχής και της προσωπικής ηθικής.
85
Γιάννης Μόσχος
clickatlife
2019-01-14
Είναι σπάνιο να συναντάς μια κωμωδία της broadcast τηλεόρασης που να εκμεταλλεύεται τόσο καλά τον χρόνο και το χώρο της, χωρίς τίποτα να είναι περιττό, με κάθε τι που συμβαίνει να οδηγεί κάπου.
80
Έρρικα Ρούσσου
Athens Voice
2019-01-12
Αυτή η σειρά πέρα από πλάκα, τέλειες ατάκες και αναφορές έχει κάτι πολύ σημαντικό: Κατανόηση. Κατανόηση για τη βλακεία του άλλου, για το φόβο του να αφεθεί, για την ανάγκη του να μην δείχνει αδύναμος σε έναν κόσμο που τα έχει κάνει κουλουβάχατα με τις ερμηνείες και τις έννοιες του σωστού και του λάθους.
80
Φίλιππος Χατζίκος
CineDogs
2019-01-10
Με ένα αξιοσημείωτο set design στην πληθώρα των κόσμων στην οποία μας ξεναγεί, το The Good Place συνδυάζει ετερόκλητα στοιχεία με σκοπό να μιμηθεί την πορεία της ανθρώπινης σκέψης.
80
Δημήτρης Πολιτάκης
LiFO
2019-01-08
Αυτό που δεν άλλαξε ήταν η τόσο ελκυστική κωμική (και ρομαντική ακόμα) υφή μιας σειράς που παρέμεινε ονειρικά αλλοπρόσαλλη, και χαρακτηρίζεται από μια ιδιοσυγκρασιακά παιγνιώδη ελαφράδα (ιδού η ματαιότητα του να επιχειρείς να αποδώσεις στα ελληνικά την αίσθηση προσδιορισμών όπως το «whimsical» ή το «quirky» ) και την ατμόσφαιρα ενήλικου παραμυθού όπως παλιότερα το «Pushing Daisies» ή ακόμα και η «Μέρα της Μαρμότας» - ρομαντικές κωμωδίες καταστάσεων που οι δημιουργοί τους τρελαίνονται να τεστάρουν τα ηθικά όρια των πρωταγωνιστών σε φανταστικούς κόσμους.
80
Ελένη Αναστασιάδου
MAXMAG
2019-01-06
Αν ψάχνεις κάτι αναπάντεχα αστείο, ουσιώδες και έξυπνο, αυτή η σειρά σίγουρα δεν θα σε απογοητεύσει.
73
Frini
Lord of the Series
2019-01-04
Η σειρά πραγματικά αν κάποιος εκτιμά τις έξυπνες ατάκες και κάποιες φορές την καφρίλα που έχει είναι από τις πιο πετυχημένες. Απόλαυσα πραγματικά κάθε λεπτό της και την συνιστώ σε όλους.
70
Αρχοντούλα Βαρβάκη
Smassing Culture
2019-01-02
Πρόκειται για μια πολύ ευχάριστη σειρά που θα σας κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον με ένα εντυπωσιακό μείγμα φαντασίας και χιούμορ.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση