84 Βαθμολόγιο
με βάση 5 κριτικές
8.5 με βάση 2 χρήστες
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2

Περίληψη

Λόγω ενός λάθους, η εγωκεντρική Έλενορ Σέλστροπ φτάνει στον Τόπο των Καλών μετά το θάνατό της. Αποφασισμένη να μείνει, προσπαθεί να γίνει καλύτερος άνθρωπος.

Είδος:Κωμωδία
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Μάικλ Σουρ
Πρωταγωνιστούν:Κρίστεν Μπελ, Τεντ Ντάνσον, Ουίλιαμ Τζάκσον Χάρπερ, Τζαμίλα Τζαμίλ
Διάρκεια:22
90
LorneMalvo
2018-04-10
Από το συγκλονιστικό φινάλε της πρώτης σεζόν μέχρι την διαρκώς εφευρετική δεύτερη, καμιά σεναριακή εξέλιξη δεν υπάρχει απλά για να σοκάρει, αλλά προκύπτει από τις φιλοσοφικές θεωρίες που αναλύονται κατά τη διάρκεια της σειράς.
86
Θοδωρής Δημητρόπουλος
2018-04-08
Στην πορεία, εκτός από διαρκή γέλια και μια μόνιμη αίσθηση έκπληξης και ανακάλυψης, διαποτισμένης με σπαρταριστή ανάπτυξη χαρακτήρων (δεν υπάρχει καμία εκδοχή αυτού ή άλλων Good Places που δε θα έβλεπα με αυτή την κεντρική 6άδα ηρώων, από τον αξιαγάπητο γκούφι Τζέισον ως την θέλω-να-γίνω-άνθρωπος Τεχνητή Νοημοσύνη της Τζάνετ), η σειρά παρουσιάζει μια εκπληκτικά λεπτομερή φιλοσοφική ματιά στη φύση της χριστιανικής ενοχής και της προσωπικής ηθικής.
85
Γιάννης Μόσχος
2018-04-06
Είναι σπάνιο να συναντάς μια κωμωδία της broadcast τηλεόρασης που να εκμεταλλεύεται τόσο καλά τον χρόνο και το χώρο της, χωρίς τίποτα να είναι περιττό, με κάθε τι που συμβαίνει να οδηγεί κάπου.
80
Δημήτρης Πολιτάκης
2018-04-04
Αυτό που δεν άλλαξε ήταν η τόσο ελκυστική κωμική (και ρομαντική ακόμα) υφή μιας σειράς που παρέμεινε ονειρικά αλλοπρόσαλλη, και χαρακτηρίζεται από μια ιδιοσυγκρασιακά παιγνιώδη ελαφράδα (ιδού η ματαιότητα του να επιχειρείς να αποδώσεις στα ελληνικά την αίσθηση προσδιορισμών όπως το «whimsical» ή το «quirky» ) και την ατμόσφαιρα ενήλικου παραμυθού όπως παλιότερα το «Pushing Daisies» ή ακόμα και η «Μέρα της Μαρμότας» - ρομαντικές κωμωδίες καταστάσεων που οι δημιουργοί τους τρελαίνονται να τεστάρουν τα ηθικά όρια των πρωταγωνιστών σε φανταστικούς κόσμους.
80
Ελένη Αναστασιάδου
2018-04-02
Αν ψάχνεις κάτι αναπάντεχα αστείο, ουσιώδες και έξυπνο, αυτή η σειρά σίγουρα δεν θα σε απογοητεύσει.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση