78 Βαθμολόγιο
με βάση 2 κριτικές
8.2 με βάση 5 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Στο σύγχρονο Λονδίνο δύο αστυνομικοί συνεργάζονται στη επίλυση μιας υπόθεσης δολοφονίας ενός χάκερ, με τις έρευνες να τους οδηγούν στην αποκάλυψη μιας συνωμοσίας που κρύβει μια σοκαριστική αλήθεια, ότι ο κόσμος θα καταστραφεί πέντε χρόνια μετά από ένα ηλιακό συμβάν. O Charlie Hicks είναι ένας βαθιά διεφθαρμένος επιθεωρητής της βρετανικής αστυνομίας αλλά και πιστός οικογενειάρχης. Η αρχιφύλακας Elaine Renko από τη μεριά της, είναι δύσκολη στη συνεργασία με τις δικές της πληγές από το παρελθόν, αλλά απόλυτα αδιάφθορη αξιωματικός.

Είδος:Δράμα, Εγκλήματος, Επιστ. Φαντασίας
Χώρα:Ην. Βασίλειο
Δημιουργός:Neil Cross
Πρωταγωνιστούν:Jim Sturgess, Agyness Deyn, Nikki Amuka-Bird, Derek Riddell
Διάρκεια:60
Κατάσταση:Ακυρώθηκε
80
Σπύρος Νικολούζος
Like.com.cy
2018-04-04
Το «Hard Sun» στα έξι μόλις του επεισόδια ξεφεύγει από το να είναι μια ακόμη τυπική αστυνομική σειρά και μεταμορφώνεται σε ένα φιλόδοξο πρότζεκτ, μίγμα επιστημονικής φαντασίας και αστυνομικού δράματος με μυστικά, ίντριγκες και συνωμοσίες, που καταφέρνει να κερδίσει τον τηλεθεατή.
75
Γιώργος Κρασσακόπουλος
FLIX
2018-04-02
Κάτι που θα μπορούσε να είναι μια ακόμη τυπική αστυνομική σειρά, δείχνει να μεταμορφώνεσαι σε μια φιλόδοξη σειρά επιστημονικής φαντασίας, αστυνομικής ίντριγκας, χαρακτήρων και συνωμοσιών, ένα ακατάτακτο τηλεοπτικό υβρίδιο που διεκδικεί με αξιώσεις μια ξεχωριστή θέση σε ένα υπερβολικά κορεσμένο τηλεοπτικό τοπίο.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση