79 Βαθμολόγιο
με βάση 8 κριτικές
10.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ο Μπάρον Κοέν υπογράφει το σενάριο και τη σκηνοθεσία της σειράς που αποτελείται από επτά επεισόδια και εξετάζει άτομα, διάσημα ή μη, που απαρτίζουν το μοναδικό αμερικάνικο έθνος, από τον πολιτικό μέχρι τον πολιτισμικό χώρο.

Είδος:Κωμωδία
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Σάσα Μπάρον Κοέν
Πρωταγωνιστούν:Σάσα Μπάρον Κοέν
Διάρκεια:28
Κατάσταση:Ολοκληρώθηκε
92
Θοδωρής Δημητρόπουλος
FLIX
2018-07-16
Το «Who Is America?», συνειδητά ή μη, αυτό ακριβώς εξερευνά. Φτάνει πολύ πιο μακριά από ένα απλό «να τι σκέφτονται στα ΑΛΗΘΕΙΑ όλοι αυτοί οι άνθρωποι, διάσημοι ή μη», μια συλλογιστική που τέλος πάντως ούτε τρομερά πρωτότυπη είναι, ούτε και τρομερά χρήσιμη πλέον, εδώ που τα λέμε. Αντιθέτως εξετάζει τις δυναμικές που επιτρέπουν ή οδηγούν συγκεκριμένους ανθρώπους να εκφράζονται με συγκεκριμένους τρόπους σε συγκεκριμένες συνθήκες, κάτι που συχνά πετυχαίνει λυγίζοντας και την ίδια την πραγματικότητα με ξεκαρδιστικά σουρεάλ αποτελέσματα. Δεν είναι ποτέ μόνο ένα πράγμα, δεν είναι φυσικά τέλειο, αλλά διαθέτει μανία και διάθεση περιπέτειας, κι αυτό το κάνει must-watch.
90
Ο Μικρός Λεμπόφσκι
Who Needs The Critics?
2018-07-14
Τηλεόραση που φτάνει στα όρια του ακτιβισμού με τον SBC να είναι ο επόμενος game changer μετά τον τρομερό John Oliver. H ακύρωση του μετά από μόλις μία σεζόν ήταν αναμενόμενη και απογειώνει το όλο πρότζεκτ στα όρια του μυθικού.
80
Βασιλική Γερονίκου
αθηνόραμα
2018-07-12
Ναι, ίσως το χιούμορ του Σάσα Μπάρον Κοέν δεν είναι για όλους, αλλά αυτή η Αμερική δεν είναι σίγουρα για κανέναν.
80
Μιχάλης Σταύρου
ΠΑΡΑΘΥΡΟ
2018-07-10
Σάτιρα εναντίον πραγματικού τρόμου λοιπόν, σε μια εκπομπή που, όταν δεν βγάζει γέλιο, αποκαλύπτει την Αμερική του σήμερα. Αξίζει.
80
Έλενα Χρηστοπούλου
Πρώτο Θέμα
2018-07-08
Η πιο πρόσφατη εκπομπή του Κόεν «Who is America?» (παραγωγή Showtime) είναι δίχως αμφιβολία η πιο καυστική και η πιο ώριμη του Βρετανού κωμικού. Υπάρχουν στιγμές που κυριολεκτικά θα πέσει το σαγόνι σας.
80
Χριστίνα Φαραζή
Esquire
2018-07-06
Αυτό που προσπαθεί ο Sasha Baron Cohen να κάνει χωρίς φόβο, αλλά με πάθος, στο Who Is America? είναι να αναδημιουργεί στιγμές και καταστάσεις του σήμερα και να τις επαναφέρει στη μνήμη μας, ιδωμένες μέσα από το φίλτρο της μαύρης κωμωδίας, του stand up comedy και του χαρακτηριστικού πικρού, καυστικού χιούμορ του ίδιου του ηθοποιού.
70
Ναστάζια Καπέλλα
Oneman.gr
2018-07-04
Το επεισόδιο κρατά μισή ώρα και στη διάρκειά του είτε γελάς είτε κριντζάρεις (πρέπει να βρούμε ένα legit ρήμα για αυτό το συναίσθημα, γιατί πια η λέξη cringe έχει γίνει η ίδια cringe - να λέω "αισθάνεσαι άβολα"; δεν είναι το ίδιο ακριβώς) πάντως δεν βαριέσαι.
60
Γιάννης Λυμπέρης
MOVE IT
2018-07-02
Εμείς βλέπουμε Sacha Baron Cohen για να γελάσουμε. Στηρίζουμε τα cojones του, ιδεολογικά είμαστε μαζί, αλλά ως σειρά πάσχει από ασυγκράτητο γέλιο. Εκτός κι αν ο στόχος είναι άλλος. Αναμένουμε τη συνέχεια.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση