Τορέντε για Πρόεδρος(2026)
(Torrente Presidente / Torrente for President) | Πρώτη προβολή: 20-08-2026
Άγγελος Πολύδωρος
2026-08-08
Μια κωμωδία που σατιρίζει τους πάντες χωρίς διακρίσεις, λειτουργώντας ως καθρέφτης μιας συχνά παράλογης Ισπανίας και με αυτό τον τρόπο αναδεικνύει την ιστορία, την κοινωνία και τους ανθρώπους της χώρας. Βλέπεται ευχάριστα.
Πάρις Μνηματίδης
2026-08-06
Εδώ ο πηγαίος χαβαλές μοιάζει να έχει υποχωρήσει σε μεγάλο βαθμό για να εξυπηρετηθεί ένα κήρυγμα που ενδέχεται να έχει και πιο πονηρούς σκοπούς από αυτό που φαίνεται αρχικά.
Νίκος Παλάτος
2026-08-02
Ασύνδετη συρραφή αποκρουστικών sketch, που υπό το πρίσμα του δήθεν μη «πολιτικά ορθού» ξερνάνε άκρατο ρατσισμό σε στυλ καλαμπουριού, κάνοντάς τα να μοιάζουν ακόμα και επικίνδυνα.
Παυλίνα Αγαλιανού
2026-08-04
Το σενάριο που είναι τραβηγμένο από τα μαλλιά, περνιέται για δήθεν κωμικό, ενώ προσπαθεί διακαώς να δείξει ότι η κοινωνία εκφασίζεται διότι όλοι οι πολιτικοί είναι ίδιοι. Ισοπεδώνει τα πάντα, εμπλέκει μέχρι και τους Ιλουμινάτι στην αφήγηση!