50
Βίκυ Λαμπρινού
moviemonsters.gr
Η περιπέτεια έχει εναρμονιστεί με το κωμικό και το ρομαντικό στοιχείο, οι ερμηνείες είναι επαρκείς, όπως και η σκηνοθεσία και η ιστορία δεν «κλωτσάει» δίνοντας έτσι την ευκαιρία στον θεατή να περάσει ευχαρίστα.
40
Ζουμπουλάκης Γιάννης
Το Βήμα
Καλοστημένη περιπέτεια, δυναμικά γυρισμένη στους δρόμους του Τζέρσεϊ και με κάπως απροκάλυπτες φεμινιστικές διαθέσεις.
30
Δημήτρης Παπαμίχος
myFILM.gr
Η Κάθριν Χάιγκλ σε ρόλο ... "σκληρού καρυδιού"... Σας παραξενεύει;
30
Άγγελος Μαύρος
FreeCinema
2014-06-20
Αν σου βγει ο γοφός στριφογυρίζοντας στο κάθισμα είναι εξαιτίας του σχεδίου διαλευκάνσεως της καπάτσας τυχερούλας, του στημένου «Λαβ Σόρι» διωκόμενου και διώκτριας, των κλισέ σκετς προαστ(ε)ίου και policier, αλλά κυρίως του τελικού λογυδριακού μπαμ διασαφήνισης ενόχου.
20
Θοδωρής Τσιατσικας
Monopoli.gr
Λίγο από κωμωδιούλα, λίγο από αστυνομική περιπέτεια, λίγο από ρομαντική κομεντί, πολύ από τίποτα...
10
Γιώργος Δαβίτος
Cine.gr
Με το ρομαντικό στοιχείο αυτής της ιστορίας να τονίζεται εις βάρος του όποιου δραματικού ή μυστήριου, η ταινία είναι ένα χάος με απίστευτα δυσδιάστατους χαρακτήρες.