70
Ανδρέας Συμιακάκης
Gorilaki
2021-09-06
Το Hit and Run σε κάποια σημεία φαίνεται να τραβάει παραπάνω από όσο πρέπει. Σίγουρα, θα μπορούσε να είναι λιγότερα από 9 επεισόδια. Επίσης, κάποιες ανατροπές μου φάνηκαν αρκετά εώς πολύ προβλέψιμες. Για κάποιο λόγο όμως, κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον του θεατή ως το τέλος.
65
ΒΤΚ
Lord of the Series
2021-09-04
Ακόμη και να δεχτείς την χαοτική ποιότητα των τελευταίων τριών επεισοδίων όπου ο Segev χάνει τον έλεγχο των γεγονότων, δεν είναι αρκετό για όλα τα κλισέ των αντιπάλων του μέσω κουραστικών μονολόγων.
60
Άννα Μαρία Χατζηστυλιανού
MOVE IT
2021-09-02
Το Hit & Run σίγουρα δεν είναι η πιο πρωτότυπη σειρά που έχει βγει. Επίσης, σίγουρα τα κλισέ και οι ανατροπές είναι πολλές, με μερικές εξ αυτών να είναι προβλέψιμες και άλλες όχι. Ωστόσο για μια σειρά που κάθε της επεισόδιο αγγίζει τα πενήντα λεπτά, καταφέρνει με μεγάλη μαεστρία να διατηρήσει το ενδιαφέρον του θεατή μέχρι το τέλος.