i-TECH4u.gr
2018-03-12
Χωρίς να διεκδικεί δάφνες, το Gravel είναι ένα απ' τα πιο διασκεδαστικά off-road racing games αυτή τη στιγμή.
Μάρκος Ασκανιάν
2018-03-10
Ξυπνά αναμνήσεις από παλιά Αrcade Racing αλλά υστερεί σε σχέση με τον ανταγωνισμό.
Γιώργος Μπράτσος
2018-03-08
Είναι ένα παιχνίδι που θα σας διασκεδάσει και θα σας ταξιδέψει σε ξεχωριστά τοπία για 10 – 15 ώρες. Η τεράστια ποικιλία σε αυτοκίνητα δεν αφήνει κανέναν παραπονεμένο, όπως και τα weekly challenges, βάζοντας τον υποψήφιο οδηγό στη διαδικασία του ανταγωνισμού.
Αντώνης Κοντοδήμας
2018-03-06
Απευθύνεται σε άπειρο αλλά και έμπειρο κοινό. Οι παλιοί σίγουρα θα θυμηθούν ραλάκια των προηγούμενων δεκαετιών. Τα γραφικά είναι σαφώς βελτιωμένα σε σχέση με προηγούμενες προσπάθειες της εταιρείας και το gameplay αρκετά στιβαρό. Δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω για να το προτείνουμε στους fans του είδους.
Παντελής Δασκαλέλος
2018-03-02
Ξυπνά αναμνήσεις από παλιά αγαπημένα arcade Racing, αλλά σε γενικές γραμμές πρόκειται για μια αναχρονιστική δημιουργία με απαρχαιωμένα γραφικά και ως εκ τούτου υστερεί απέναντι στις σύγχρονες προτάσεις της αγοράς.
Δημήτρης Βασιλάκης
2018-03-04
Ναι είναι ο καλύτερος τίτλος με αυτοκίνητα που έχει βγάλει η ιταλική εταιρεία, ναι είναι διασκεδαστικό και αρκετά μεγάλο, αλλά και πάλι έχει τις κλασικές αρρώστιες των τίτλων της Milestone που δεν το αφήνουν να απογειωθεί, μαζί με ένα σίγουρα προβληματικό τεχνικό τομέα, με την ημέρα που θα παίξουμε τίτλο της Milestone και δεν θα πέφτει το frame rate στις στροφές, να είναι μια πολύ όμορφη μέρα.