80
Κυριάκος Στεργιάδης
2022-02-06
Παρά τα λάθη αυτής της σεζόν -που προφανώς δε συγχωρούνται και καταγράφονται- δεν έλειπε τίποτα από το φινάλε, τόσο που δύσκολα θαρρώ να άφησε κάποιον δυσαρεστημένο.
80
Ευρυδίκη Βαλή Σαράφογλου
2022-02-12
Τα στοιχεία που μας έκαναν να αγαπήσουμε την σειρά από την πρώτη στιγμή όπως το soundtrack, οι ερμηνείες, οι ιδιαίτεροι χαρακτήρες και η inclusive και αυθεντική ιστορία του διατηρούν την ποιότητα τους. Δεν μένουμε παρόλα αυτά απόλυτα ικανοποιημένοι από τους ρυθμούς με τους οποίους προχωρά η σειρά.
80
Αντιγόνη Πάντα-Χαρβά
2022-02-08
Στο Euphoria βλέπουμε όλη την ασχήμια ενός κόσμου, του κόσμου μας, μέσα από το πρίσμα ενός φίλτρου, σαν αυτά που βάζουμε στο instagram για να καλύψουμε ό,τι δεν μας αρέσει. Και είμαστε εμείς αυτοί που πρέπει να διακρίνουμε την ειρωνεία που κρύβεται στην εικόνα του American Beauty.
80
Χρυσαυγή Πατσάκη
2022-02-10
Εάν το στυλ και η ουσία καταφέρουν να συνυπάρξουν, χωρίς το πρώτο να επισκιάζει τη δεύτερη, τότε η πολυαναμενόμενη επιστροφή του "Euphoria" θα είναι, ίσως, ένας θρίαμβος. Το μόνο σίγουρο είναι ότι, παρότι δεν σου προκαλεί το συναίσθημα του τίτλου της, η σειρά αυτή είναι 100% εθιστική.
70
Γιάννης Βασιλείου
2022-02-02
Το Euphoria δεν θα έπρεπε να είναι καλό, κάποιες φορές δεν είναι κιόλας, αλλά δεν σε αφήνει ποτέ να βαρεθείς και με έναν παράξενο τρόπο μοιάζει ομοιογενές μέσα στην ανομοιογένειά του.
70
Γιάννης Καντέα-Παπαδόπουλος
2022-02-04
Υπάρχουν επεισόδια της σειράς που φλυαρούν, άλλα στα οποία η αισθητική ικανοποίηση που προσφέρεται γενναιόδωρα υπερκαλύπτει την ουσία, όπως επίσης στιγμές που τα σκορπισμένα σε πολλαπλά μέτωπα διακυβεύματα αλλάζουν προτεραιότητα ανάλογα με το τι εξυπηρετείται καλύτερα κάθε φορά. Ωστόσο, κάτι που έγινε αδιαπραγμάτευτο στις θεάσεις της δεύτερης σεζόν, κανείς δεν μπορεί να ξεκολλήσει από το "Euphoria", αφού σερβίρει χειροπιαστά σπουδαίο μελόδραμα.