83
Βίκυ Λαμπρινού
Πρόκειται για μια εξαιρετική δουλειά, για τα ελληνικά δεδομένα και με τα ελληνικά δεδομένα.
80
Θανάσης Γεντίμης
Με προσεγμένη παραγωγή, το «Τανγκό Των Χριστουγέννων» καταφέρνει σε αντίθεση με άλλες, πιο "ανέμελες", προσεγγίσεις να χτίσει με τρόπο ανεπιτήδευτο αλλά τόσο ρεαλιστικό την μουντή ατμόσφαιρα στο εσωτερικό ενός στρατοπέδου.
70
Γιάννης Ραουζαίος
Η ταινία πάντως φαίνεται να πέτυχε τον στόχο της καθώς πιάνει τον λεπτό ρομαντισμό του πνεύματος των γιορτών που έρχονται, αλλά μας τίμησε κι όλας στην επίσημη πρεμιέρα της με μια καταπληκτική ερμηνεία από την συμφωνική ορχήστρα της Σόφιας που συνόδεψε την υπέροχη και τρυφερή μουσική του φιλμ, στα πρότυπα των μεγάλων πρεμιερών του βωβού κινηματογράφου σε μεγάλα θέατρα.
70
Αγγελική Στελλάκη
Παρά τα επιμέρους λάθη του, το Τανγκό των Χριστουγέννων είναι μια δυνατή ιστορία, με καλογραμμένους χαρακτήρες (σίγουρα βοηθά το πρώτο υλικό, μιας και βασίζεται σε βιβλίο του Γιάννη Ξανθούλη) και νοσταλγική ατμόσφαιρα.
20
Ιωάννα Χουλιαρά
Έχετε υπόψη σας ότι όταν είδα την ταινία, η αίθουσα ήταν κατάμεστη από κόσμο και η πλειοψηφία είχε ανατριχιάσει με τη μουσική και γελούσε με τις αστείες ατάκες. Για μένα, δυστυχώς, δεν λειτούργησε: η ιστορία δεν μου «μίλησε» όπως διαλαλούσαν (σ)τα Μέσα, δεν μεταφέρθηκα σε άλλο «χωροχρόνο» και το μόνο που σκεφτόμουν ήταν οι ελληνικές ταινίες που κυκλοφόρησαν τότε, στο λογοκριμένο 1970: Ορατότης Μηδέν, Υπολοχαγός Νατάσα, Μια Τρελή Τρελή Σαραντάρα...