69 Βαθμολόγιο
με βάση 8 κριτικές
6.8 με βάση 4 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Κουνηθείτε, κλωτσήστε και καρφώστε για να φτάσετε στη νίκη με μια συλλογή αθλημάτων για το Switch που θα ξεσηκώσει όλη την οικογένεια.

Είδος:Sports
Δημιουργός:Nintendo
Πλατφόρμα:Switch
80
Μιχάλης Χασάπης (Switch)
2022-05-16
Μας ικανοποίησε όσον αφορά τη λειτουργικότητα των motion controls και την ευκολία του χειρισμού ενώ είναι σίγουρα ένα καλό sequel της σειράς, αλλά θα θέλαμε να περιλαμβάνει περισσότερα αθλήματα για να αυξήσει το "value for money" του.
80
Νίκος "Olak" Κορμπέτης (Switch)
2022-05-14
Για αυτά που δίνει και για την τιμή που έχει, είναι τίμιο.
78
Braveheart1980 (Switch)
2022-05-12
Το Switch Sports κρατάει το ... Sports από το Wii Sports και βάζει το "Switch" με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει : έχει γίνει μια συντονισμένη προσπάθεια για να γίνει το Nintendo Switch Sports το είδος του παιχνιδιού στο οποίο μπορεί κάποιος να πιάσει όταν έχει ελεύθερη μόλις μισή ώρα, καθώς και ένα παιχνίδι στο οποίο μπορεί να περάσει μια παρέα ένα ολόκληρο βράδυ!
76
MeLigaLogia (Switch)
2022-05-10
Απολαύστε την απόλυτη παρεΐστικη ή οικογενειακή gaming εμπειρία «κραδαίνοντας» τα χειριστήρια Joy-Con προκειμένου να παίξετε ποδόσφαιρο, βόλεϊ, μπόουλινγκ, τένις, μπάντμιντον και ξιφασκία Chambara στο Nintendo Switch.
70
Γιάννης Σιδηρόπουλος (Switch)
2022-05-08
Το Nintendo Switch Sports πειραματίζεται με τα διαθέσιμα αθλήματα και αξιοποιεί τις δυνατότητες των Joy-Cons με πολλά ερωτηματικά. Δεν του βγαίνει πάντα, εμάς όμως σίγουρα μας βγήκαν οι ώμοι από την υπερπροσπάθεια και τη διασκέδαση.
70
Παναγιώτης Τριάντης (Switch)
2022-05-06
Τα συναισθήματα για το Nintendo Switch Sports είναι ανάμεικτα. Σίγουρα είναι διασκεδαστικό και καλοφτιαγμένο, κάτι στο οποίο μας έχει συνηθίσει η εταιρεία με τα παιχνίδια της. Όμως, δεν είμαστε σίγουροι για το αν το κόστος του τίτλου δικαιολογεί το περιεχόμενο.
60
Γιώργος Πρίτσκας (Switch)
2022-05-04
Η απουσία ακόμα και ενός υποτυπώδους single player περιεχομένου πληγώνει το παιχνίδι, στερώντας του, εκτός των άλλων και λίγη προσωπικότητα που τόσο μοιάζει να έχει ανάγκη. Προς το παρόν, θα το πρότεινα ανεπιφύλακτα λοιπόν μόνο ως ένα party game που ζωντανεύει πραγματικά και δείχνει την ποιότητά του με παρέα, είτε online είτε όχι.
40
Παύλος Κρούστης (Switch)
2022-05-02
Η κατάσταση θα μπορούσε να διορθωθεί με μερικά updates που θα έφερναν νέα αθλήματα και νέα modes, όμως μέχρι να γίνει αυτό, είναι σχετικά δύσκολο να το προτείνουμε, ακόμη και με μειωμένη τιμή.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση