93 Βαθμολόγιο
με βάση 3 κριτικές
10.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Πρόκειται για ένα indie game εξερεύνησης με οπτική first-person και πρωταγωνιστή τον Stanley, έναν εργαζόμενο γραφείου που ανακαλύπτει πως οι συνάδελφοί του εξαφανίστηκαν ξαφνικά και ξεκινά έρευνες για να ξεσκεπάσει την αλήθεια. Η Ultra Deluxe έκδοση επεκτείνει το αρχικό σενάριο. Θα παίξετε ως Stanley και δεν θα παίξετε ως Stanley. Θα κάνετε μια επιλογή και θα γίνετε ανίσχυροι. Δεν είστε εδώ για να κερδίσετε. Το Stanley Paraable είναι ένα παιχνίδι που παίζει μαζί σας.

Είδος:Adventure
Δημιουργός:Crows Crows Crows
Πλατφόρμα:PC, PS4, PS5, Switch, XboxOne, Xbox SeriesX|S
95
Αλέξανδρος Ευθυμίου (PS5)
2022-06-06
Όσοι ασχολήθηκαν με το πρωτότυπο παιχνίδι έχουν αρκετούς λόγους να το ξανακάνουν με το επιπλέον περιεχόμενο που φέρνει η Ultra Deluxe έκδοση του τίτλου. Όσο για εκείνους που δεν έχουν ιδέα τι εστί Stanley Parable...Μην χάσετε αυτό το καταπληκτικό παιχνίδι.
95
Βασίλης Τατσιόπουλος (PS5)
2022-06-04
εν υπάρχει άλλο παιχνίδι σαν το The Stanley Parable. Πολλά έχουν προσπαθήσει να κάνουν κάτι παρόμοιο, κάποια τα κατάφεραν, κανένα σε τέτοιο βαθμό.
90
Ανδρέας Σταυριανουδάκης (PC)
2022-06-02
Το περιεχόμενο της Ultra Deluxe έκδοσης δίνει στο Stanley Parable μια νέα, περισσότερο καυστική διάσταση, χωρίς ωστόσο να χάνεται η αρχική του ταυτότητα.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση