68 Βαθμολόγιο
με βάση 5 κριτικές
7.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Το Eiyuden Chronicle: Rising είναι ένα action RPG που διαδραματίζεται στον κόσμο του Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes. Το παιχνίδι εισάγει ένα μέρος του cast χαρακτήρων του Eiyuden Chronicle σε μια πρωτότυπη ιστορία με συναρπαστική δράση και στοιχεία αναβάθμισης της πόλης. Ένα πρίκουελ στον κόσμο του Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes.

Είδος:Action RPG
Δημιουργός:Natsume Atari
Πλατφόρμα:PC, PS4, PS5, Switch, XboxOne, Xbox SeriesX|S
70
Οδυσσέας Γιαννιώτης (Xbox SeriesX)
2022-05-10
Ως αυτόφωτη οντότητα, το Eiyunden Chronicle: Rising είναι μια ανέμελη, πανέμορφη και γεμάτη πολύχρωμους χαρακτήρες action-JRPG πρόταση, όπου με τη δεκάωρη διάρκειά του και τη χαμηλή πρόκληση, μπορεί να προσφέρει αβίαστα διασκέδαση στον ανυποψίαστο που μόλις το κατέβασε στο Game Pass από απλή περιέργεια και τελικά κατέληξε να το καταβροχθίσει σε δύο καθισιές.
70
Λουίζα Λινάρδου
2022-05-08
Μια σύντομη και φιλική γνωριμία με τον κόσμο του Eiyuden.
70
Άκης Μαύρος
2022-05-06
Το Eiyuden Chronicle: Rising κατάφερε μέσα από τις δέκα μόνο ώρες του να μου προσφέρει μια αναπάντεχη διασκέδαση, απαλύνοντας με από τις στρεσογόνες καταστάσεις της καθημερινότητας, να με χαλαρώσει και να με κάνει να περιμένω σαν τρελός την έλευση του Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes.
70
Γιάννης Βουγαζιανός (PC)
2022-05-04
Το Eiyuden Chronicle: Rising αποτελεί μια σύντομη, απολαυστική, γεμάτη χρώματα εμπειρία, με εξαιρετικά καλογραμμένους χαρακτήρες και διαλόγους, καθώς και διασκεδαστικό σύστημα μάχης, η οποία παρά τα ελαττώματά της, αποτελεί το ιδανικό «ζέσταμα» πριν το Hundred Heroes.
60
Αλέξανδρος Ατσκακάνης (PS5)
2022-05-02
Το Rising έχει κάποιες καλές ιδέες και είναι όμορφο αλλά αυτό που θα θυμάμαι περισσότερο ήταν τα ατελείωτα πήγαινε έλα από τον έναν χαρακτήρα της πόλης στον άλλο για να ολοκληρώσω τις ατελείωτες μικρές αποστολές.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση