71 Βαθμολόγιο
με βάση 13 κριτικές
7.5 με βάση 2 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Καλώς ορίσατε στον Κόσμο του Σκοταδιού! Ζήστε τις ζωές 3 βρικολάκων, χρησιμοποιείστε τις δυνάμεις τους, γνωρίστε τις επιθυμίες τους και αντιμετωπίστε τους εσωτερικούς τους δαίμονες σε μία καθηλωτική ιστορία, που θα κρίνει την μοίρα της Βοστώνης.

Είδος:RPG
Δημιουργός:Big Bad Wolf
Πλατφόρμα:PC, PS4, PS5, XboxOne, Xbox SeriesX|S
85
Γιώργος Βουλγαρίδης
2022-05-20
Μια εξαιρετική μεταφορά του σύμπαντος του Vampire: The Masquerade και του World of Darkness στον χώρο των video games.
80
George Nterilas (PC)
2022-05-18
Ένα εξαιρετικό γράψιμο και χτίσιμο χαρακτήρων και σε μία διόλου βαρετή και "χιλιοπαιγμένη" ιστορία η οποία θα σας κρατήσει σε "αναμμένα κάρβουνα" μέχρι και το τελευταίο λεπτό.
80
Γωγώ Κουρκουμέλη (PS5)
2022-05-16
Εν κατακλείδι, το Vampire: The Masquerade – Swansong είναι ένας εξαιρετικός ντετέκτιβ τίτλος όσων αφορά το gameplay του, με ενδιαφέροντες χαρακτήρες, γραφικές εικόνες, άπλετα ερεθίσματα για σκέψη και γεμάτη ίντριγκες ιστορία, μερικά όμως σημαντικά τεχνικά προβλήματα ρίχνουν την αξία του παραπάνω από όσο θα έπρεπε.
77
Κώστας Καλλιανιώτης (PC)
2022-05-14
Ένα άρτιο Narrative RPG, με τα ψεγάδια του μεν, αλλά που λειτουργεί ανέλπιστα αξιοπρεπώς ως υποκατάστατο μες στη λειψυδρία από Vampire RPGs.
75
Αλέξανδρος Μανδραβίλλης (PC)
2022-05-12
Δεν ξέρω κατά πόσο θα αρέσει στο ευρύτερο κοινό ένα παιχνίδι που δεν έχει καθόλου δράση όμως προσωπικά, πέρασα ένα πολύ δυνατό 15ωρο με το σενάριο να με έχει αρπάξει χωρίς να με αφήνει καθόλη την διάρκεια του παιχνιδιού, ενώ έκανα rewind αρκετές φορές σκηνές για να τις περάσω με 'καλύτερες' επιλογές ώστε να δω εναλλακτικά τέλη.
70
Βασίλης Τατσιόπουλος (PS5)
2022-05-10
Τελικά, παρά τα προβλήματά του, που είναι αρκετά, το Vampire: The Masquerade Swansong έχει αρκετά να προσφέρει στους fans της σειράς και του είδους. Είναι ένα εύστοχο μείγμα RPG και adventure, με χορταστική εξερεύνηση, πετυχημένους γρίφους και αναζήτηση σε βάθος.
69
Πέτρος Κυπραίος (PS5)
2022-05-08
Περίπλοκο, ενίοτε αχανές, αλλά και συγχρόνως τόσο διαφορετικό, το Vampire – The Masquerade: Swansong μπορεί να μην αποτελεί το πιο άρτιο game από τεχνικής απόψεως, ωστόσο είναι μια ευχάριστη και διαφορετική νότα σε μια σκηνή που έχει... μπουχτίσει από την επανάληψη.
65
Γιάννης Αρχοντίδης (PS5)
2022-05-06
Όσοι δεν είστε επίτιμα μέλη της Camarilla και επιθυμείτε να ασχοληθείτε με το Swansong, προετοιμαστείτε για γερό διάβασμα και μελέτη.
60
Dimitris Karamanidis (PS5)
2022-05-04
Στο ερώτημα του αν το Vampire: The Masquerade – Swansong αξίζει η απάντηση έχει να κάνει περισσότερο με το τι περιμένει ο καθένας. Αν περιμένει να δει μια συμπαθητική προς καλή ιστορία από το πλούσιο lore του Masquerade τότε θα μείνει ικανοποιημένος παρά τα όποια τεχνικά προβλήματα.
60
Νίκος Πλωμαριτέλης (PC)
2022-05-02
High Expectations, High Stakes και το αποτέλεσμα κάπου στη μέση.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση