82 Βαθμολόγιο
με βάση 3 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Mία ακόμα φανταστική περιπέτεια Cotton, με αρκετούς νέους shoot 'em up μηχανισμούς και 6 συνολικά εμβληματικούς χαρακτήρες, στους οποίους περιλαμβάνονται guest stars από άλλα παιχνίδια! Κάθε χαρακτήρας έχει τους δικούς του μηχανισμούς και επιθέσεις, επιτρέποντάς σας να επιλέξετε διάφορα στυλ και να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα!

Είδος:Shoot 'em Up
Δημιουργός:Success, Studio Saizensen
Πλατφόρμα:PS4, Switch
85
MasterV (Switch)
Nintendo Next
2022-06-06
Σε τελική ανάλυση, αποτελεί ένα διαμαντάκι που είναι ό,τι πρέπει για βετεράνους αλλά και νεοεισερχόμενους στο είδος, αφού προσφέρει μπόλικη δράση, καλοζυγισμένη πρόκληση και αναπάντεχα πολύ περιεχόμενο που δικαιολογεί την τιμή του παρά τις επιφυλάξεις μας όσον αφορά τα γραφικά.
80
Andreas Sigalas (Switch)
GameFreniacs
2022-06-04
Για όσους είναι νέοι στο είδος, θα είναι απλώς διασκεδαστικό να περάσετε τις πίστες του, κάνοντας ό,τι καλύτερο μπορείτε για να επιβιώσετε. Αλλά για τους βετεράνους εκεί έξω, υπάρχει ένα υψηλό ανώτατο όριο δεξιοτήτων και ένα ισχυρό σύστημα βαθμολόγησης, που προσφέρει ώρες διασκέδασης.
80
Παντελής Δασκαλέλος (PS4)
IGN Greece
2022-06-02
Ένα φανταστικό shoot 'em up για όλα τα γούστα, που θα ικανοποιήσει τόσο τους βετεράνους, όσο και τους αρχάριους του είδους.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση