72 Βαθμολόγιο
με βάση 6 κριτικές
7.5 με βάση 2 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Καλώς ορίσατε στην Bricklandia, τη χώρα των αγώνων ανοικτού κόσμου. Αγωνιστείτε στους δρόμους, στη θάλασσα και την άμμο δημιουργώντας τα οχήματα των ονείρων σας, τουβλάκι-τουβλάκι. Απολαύστε την πιο διασκεδαστική εμπειρία οδήγησης, από μίνι παιχνίδια μέχρι δευτερεύουσες αποστολές.

Είδος:Arcade, Racing
Δημιουργός:Visual Concepts
Πλατφόρμα:PC, PS4, PS5, Switch, XboxOne, Xbox SeriesX|S
80
Νεκτάριος Κουράκης
IGN Greece
2023-06-12
Open world δράση με αγώνες ταχύτητας, ευφάνταστες αποστολές και challenges που θα δοκιμάσουν τις ικανότητές σας, ακόμα και με τα custom οχήματα που εσείς θα κατασκευάσετε χρησιμοποιώντας τα αγαπημένα σας τουβλάκια!
70
Πλάτων Πέππας (PC)
Enternity.gr
2023-06-10
Το LEGO 2K Drive μπορεί να διασκεδάσει παίκτες τόσο μεγαλύτερης όσο και μικρότερης ηλικίας.
70
Αλέξανδρος Ατσκακάνης (PC)
Joystick
2023-06-08
Το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους τους Lego Fans και σε όσους έχουν μικρά παιδιά και θέλουν να παίξουν ένα παιχνίδι όμορφο, άρτιο και διασκεδαστικό. Στις 10+ ώρες που έπαιξα το απόλαυσα χωρίς να έχω κανένα πρόβλημα. Δεν μου κόλλησε ούτε μια φορά και γενικά η εμπειρία μου ήταν απροβλημάτιστη.
70
Νικόλαος Δανιηλίδης (PC)
Ragequit.gr
2023-06-06
Ένα καλό arcade racing game, που δυστυχώς μάλλον χάνεται μέσα στον ανοικτό κόσμο που δεν προσφέρει πολλά από gameplay άποψη. Τα microtransactions αποτελούν επιπλέον αγκάθι που δεν μπορώ να μην στηλιτεύσω περισσότερο από ότι σε άλλα παιχνίδια, μιας και εδώ στοχεύουν σε νεαρές ηλικίες.
70
Παναγιώτης Τριάντης (PS5)
VG24.gr
2023-06-04
Εύκολα θα λέγαμε πως είναι ένα Forza Horizon για παίκτες νεαρής ηλικίας. Μπορεί το περιεχόμενο να επαναλαμβάνεται στο Story Mode και οι επιλογές εκτός αυτού να καλύπτουν μόνο τα βασικά, όμως παραμένει ένα καλοφτιαγμένο racing παιχνίδι.
70
Κωνσταντίνος Ζουμπουλιάς
XplayGR
2023-06-02
Προσφέρει απλόχερα μια arcade εμπειρία οδήγησης και είναι φιλικό για όλους τους παίχτες που θα απολαύσουν παράλογες μάχες με αυτοκίνητα και άλλα οχήματα.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση