82 Βαθμολόγιο
με βάση 6 κριτικές
8.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Το Wreckfest είναι ένα racing καταστροφής, με δυναμικό μοντέλο απεικόνισης των ζημιών στο αμάξωμα των αυτοκινήτων, εξελιγμένη δυναμική οδήγηση και ολοκληρωμένη αναβάθμιση των οχημάτων, ενώ περιλαμβάνει τόσο αγώνες τρακαρίσματος όσο και παραδοσιακούς αγώνες πίστας. Διασκεδάστε, οδηγήστε ξέφρενα και πάνω απ' όλα συγκρουστείτε με όλους.

Είδος:Racing
Δημιουργός:Bugbear
Πλατφόρμα:PC, PS4 (2019), PS5 (2021), Stadia (2021), Switch (2022), XboxOne (2019), Xbox Series X (2021)
92
Alexander Seigniorage (PC)
2020-06-12
Το πιο πολύτιμο πράγμα στο Wreckfest είναι η παραφροσύνη. Ευχάριστο και εκπληκτικά μεταδοτικό: Είτε τους χτυπάς όλους στην αρένα είτε απλά κυνηγάς στον κυκλικό κόμβο – κάθε δευτερόλεπτο είναι πραγματικά αιφνιδιαστικό, δημιουργούνται αστείες αλλά και επικίνδυνες καταστάσεις στις οποίες ο νικητής και ο ηττημένος επιλέγονται σε ζήτημα δευτερολέπτων. Τις μίσησα αλλά και ταυτόχρονα τις λάτρεψα αυτές τις στιγμές.
85
Petross (PC)
2020-06-10
Το Wreckfest εντυπωσιάζει και εκπλήσσει ευχάριστα. Σχεδόν σε όλους τους τομείς είναι ισορροπημένο και μπορεί να προσφέρει κάτι για όλους. Αν ψάχνετε για ένα κορυφαίο και διαφορετικό racer, το Wreckfest αποτελεί απαραίτητη αγορά.
85
Γιώργος Τσακίρογλου (XboxOne)
2020-06-08
Παρά την αρχική δυσπιστία μας, εκτιμούμε ότι η πρόταση της BugBear Entertainment συγκαταλέγεται στις ευχάριστες εκπλήξεις της περιόδου, αρκεί να έχει κατά νου ο καθένας πως θα αποτελεί ένα διάλειμμα ανάμεσα στις υπόλοιπες, "σοβαρές" προτάσεις της αγοράς.
80
Βασίλης Γεωργακόπουλος (XboxOne)
2020-06-06
Το Wreckfest καταφέρνει να κρατήσει μια πολύ ιδιαίτερη ισορροπία. Ο πυρήνας του είναι απλός, όμως οι λεπτομέρειες γύρω του πολλές και καλά δουλεμένες. Μένει ρεαλιστικό και προσγειωμένο αλλά δίνει και μια δόση παλαβομάρας που και που για νοστιμιά. Εστιάζει στην καταστροφή αλλά κάτω από αυτό το σκεπτικό κρύβεται ένα απλό αλλά μεστό racing game.
75
Μιχάλης Αγιοργιωτάκης ((XboxOne S)
2020-06-04
Η συνολική εμπειρία μου με το Wreckfest είναι παραπάνω από θετική. Το παιχνίδι αναβιώνει μνήμες από αντίστοιχους τίτλους του παρελθόντος και καταφέρνει να δώσει μια πιο χαλαρή, γεμάτη διασκέδαση οπτική στα racing games.
74
Φίλιππος Κανελλόπουλος (PS4)
2020-06-02
15 χρόνια μετά το Flatout, η Bugbear Entertainment επανασυστήνεται με τον διάδοχο του και η αίσθηση που αφήνει, είναι αυτή μίας διασκεδαστικής, αλλά άνισης εμπειρίας. Μπορεί να λειτουργήσει σαν ένα χαλαρό διάλειμμα από τον αυστηρό simulation χαρακτήρα των περισσότερων Racing games της εποχής.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση