Τελευταία Νέα Σειρών

Πληροφορίες για την 3η season του Fargo

Μπορεί η 2η season του Fargo ολοκληρώθηκε πριν λίγο καιρό αλλά οι συντελεστές της ήδη ετοιμάζονται για την τρίτη. Σύμφωνα με τον Noah Hawley, δημιουργό της σειράς, τα γεγονότα της νέας season θα λαμβάνουν μέρος το έτος 2010, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής κάποιων χαρακτήρων από τις προηγούμενες αφού διαβεβαίωσε ότι θα υπάρχει σύνδεση όπως η πρώτη συνδέονταν με την ταινία και η δεύτερη με την πρώτη.

 

Νέα trailer

 

Vikings


Η σειρά του The History Channel επιστρέφει με την 4η season στις 18 Φεβρουαρίου η οποία θα αποτελείται από 20 επεισόδια.

 

Twin Peaks


Το Twin Peaks και ο David Lynch επιστρέφουν μετά από 24 χρόνια (αφού ενδιάμεσα προστέθηκε η ταινία Twin Peaks: Fire Walk with Me που λειτούργησε σαν prequel και επίλογος της ιστορίας). Αρχικά ο σχεδιασμός περιελάμβανε μόνο 9 επεισόδια αλλά ο πρόεδρος του Showtime, το τηλεοπτικό κανάλι που θα μεταδόσει τη σειρά, τόνισε ότι οι δημιουργοί θα πάρουν την τελική απόφαση. Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα το 2017.

 

House of Cards


Η νέα season () της σειράς θα ξεκινήσει στις 4 Μαρτίου με την προσθήκη της Neve Campbell (Party of Five, Scream, Wild Things) στο cast.