Η Sony ανακοίνωσε το Spider-Man: Homecoming 2 για το 2019

Μετά την πετυχημένη παγκόσμια προβολή του trailer της Sony για την ταινία Spider-Man: Homecoming, το στούντιο της Culver City ανακοίνωσε ότι το sequel του, Spider-Man: Homecoming 2, θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019. Ο Άνθρωπος Αράχνη βγάζει ουσιαστικά την πρεμιέρα του Bad Boys 4 της Sony έξω από την εορταστική περίοδο της ημέρας εθνικής ανεξαρτησίας των ΗΠΑ (Independence Day). Η τέταρτη ταινία των Will Smith και Martin Lawrence, η οποία αρχικά είχε προγραμματιστεί για τις 3 Ιουλίου, τελικά θα κάνει πρεμιέρα νωρίτερα, στην ομοσπονδιακή εθνική ημέρα μνήμης (Memorial Day), στις 24 Μαΐου 2019.

Σ' αυτή την περίοδο των τετραήμερων διακοπών, το Bad Boys 4 θα στοχεύσει σε μεγαλύτερες ηλικίες, ενώ το Minecraft της Warner Bros θα απευθυνθεί σε παιδιά (εφόσον το παιχνίδι εξακολουθεί να είναι δημοφιλές μέχρι τότε). Εν τω μεταξύ, ο μοναδικός ανταγωνιστής για τον Spiderman, θα είναι η πρεμιέρα στις 3 Ιουλίου 2019 μιας ταινίας της Universal Illumination, η οποία είναι ακόμα χωρίς τίτλο.

Η πρεμιέρα του Spider-Man: Homecoming είναι στις 7 Ιουλίου 2017. Είναι η πρώτη φορά που η Sony θα συμπεριλάβει τον σούπερ ήρωα στο σύμπαν της Marvel που διαχειρίζεται η Disney. Όπως θα δείτε και στο παρακάτω trailer, η παρουσία του Iron Man είναι χορταστική.