Λουπέν : Season 2(2021)
(Lupin : Season 2)  

76 Βαθμολόγιο
με βάση 4 κριτικές
8.3 με βάση 4 χρήστες
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2, 3

Περίληψη

Κυνηγημένος από τον Ουμπέρ, ο Ασάν παλεύει να βρει τον Ραούλ, ενώ αποκτά έναν απρόσμενο σύμμαχο, καθώς καταστρώνει ένα σχέδιο για να ξεσκεπάσει τον Ουμπέρ.

Είδος:Αστυνομική
Χώρα:Γαλλία
Δημιουργός:Τζορτζ Κέι
Πρωταγωνιστούν:Ομάρ Σι, Λουντιβίν Σανιέ, Κλοτίλντ Έσμε, Νικόλ Γκαρσία
Διάρκεια:41-50
83
Zedikous
Lord of the Series
2021-06-08
To 2o μέρος του Λουπέν μπορεί να μην έχει την φρεσκάδα που είχε το 1ο μέρος με τις διάφορες ληστείες, αλλά σίγουρα έχει μεγαλύτερη συνοχή όσον αφορά την ιστορία του. Η ερμηνεία του Omary Sy ήταν για μία ακόμη φορά εξαιρετική και σίγουρα καταφέρνει να μας πείσει πως υπάρχουν πολλές περισσότερες πτυχές στον χαρακτήρα του, Assane, από το προφανές.
80
Κυριάκος Στεργιάδης
Unboxholics.com
2021-06-06
Συνεχίζει λοιπόν το Part 2 με τον μεταμοντέρνο μας Lupin μετά το cliffhanger φινάλε του πρώτου μέρους να αναζητά τον γιο του, Ραούλ. Και εκεί που θα μπορούσε να μείνει για πολλά επεισόδια στο κομμάτι του οικογενειακού δράματος, ξεφεύγει ή μάλλον ξεγλιστράει εύκολα στα πονηρά μονοπάτια που σκέφτεται το μυαλό του Assane για να προσφέρει δράση, κομπίνες και plot twists με τον ίδιο απολαυστικό μεν αλλά βολικό τρόπο.
70
Άννα Μαρία Χατζηστυλιανού
MOVE IT
2021-06-04
Παρότι η νόρμα παραμένει η ίδια στο γενικότερο πλαίσιο, η σειρά δεν πέφτει στην παγίδα της προβλεψιμότητας, όπως συχνά γίνεται σε αντίστοιχες σειρές του είδους. Αντιθέτως, ο Assane Diop συνεχίζει να πιάνει εξ απήνης τον θεατή και να τον εκπλήσσει με την εφευρετικότητά και την ετοιμότητά του.
70
Ζωή Δημητρίου
Provocateur
2021-06-02
Δεν ήταν ακριβώς αυτό που περιμέναμε, η πρώτη σεζόν του Ασάν Ντιόπ είχε γεννήσει τρομερές προσδοκίες στο κοινό του. Αλλά, έστω με μερικές ατέλειες, μας αποζημίωσε η αναμονή.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση