79 Βαθμολόγιο
με βάση 9 κριτικές
7.0 με βάση 4 χρήστες
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2, 3, 4

Περίληψη

Η απαλλαγή από το καρτέλ μοιάζει να βρίσκεται πολύ κοντά, αλλά οι φθαρμένες οικογενειακές σχέσεις των Μπερντ ίσως τους ξεκάνουν οριστικά.

Είδος:Δράμα, Θρίλερ
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Μπιλ Ντουμπουκέ, Μαρκ Ουίλιαμς
Πρωταγωνιστούν:Τζέισον Μπέιτμαν, Σοφία Χούμπλιτζ, Λόρα Λίνεϊ, Σκάιλαρ Γκέρτνερ
Διάρκεια:51-67
Κατάσταση:Ολοκληρώθηκε
100
Άγγελος Πολύδωρος
2022-01-18
Το σενάριο είναι άψογο χωρίς κενά, με σωστά δομημένους χαρακτήρες και η αφήγηση είναι γραμμική και πυκνή. Υπάρχει ένταση και διαρκές ενδιαφέρον λόγω των ανατροπών (που είναι πολλές και ώρες-ώρες απρόβλεπτες), με κορύφωση το τελευταίο επεισόδιο του 2ου μέρους της τέταρτης σεζόν.
84
Nikos Vel
2022-01-16
Σίγουρα το τέλος του Ozark είναι όσο στυγερό θα μπορούσε να γίνει, όμως παράλληλα δεν είναι όσο τέλειο θα περίμενε κανείς. Δεν απογοητεύει, όμως σίγουρα η διαδρομή των τελευταίων επεισοδίων κάνει λίγο πικρή τη γενικότερα γλυκιά γεύση της σειράς.
80
Μαριάντζελα Παπαχρήστου
2022-01-14
Περίμενα με ανυπομονησία να έρθουν τα τελευταία επεισόδια για να βυθιστώ ξανά και να δω επιτέλους πώς θα κλείσουν όλα αυτά τα επικίνδυνα και συναρπαστικά μέτωπα που είχαν ανοίξει. Θα μπορούσα να βάλω τον τέλειο βαθμό, πραγματικά. Μέχρι που ξεκίνησα να βλέπω ξανά και να ανακαλύπτω μετά λύπης μου, ότι τα υπάρχοντα μέτωπα έκλειναν απότομα και άνοιγαν άλλα καινούργια που τελικά δεν είχαν τον χρόνο να ωριμάσουν.
80
Βασιλική Γερονίκου
2022-01-12
Στο πρώτο μέρος της τέταρτης και τελευταίας σεζόν, δεν είναι τα φίλτρα στην κάμερα που κάνουν το "Ozark" σκοτεινό, αλλά η ίδια η οικογένεια Μπερντ με όλα ανεξαιρέτως τα μέλη της.
80
Μπάμπης Δούκας
2022-01-10
Όλα τα παραπάνω είναι απλά μερικά στοιχεία γιατί το Ozark έχει εξελιχθεί τόσο καλά στην πάροδο του κάθε κύκλου του. Στο πρώτο μέρος του τέταρτου, το κάθε επεισόδιο είναι καλύτερο από το προηγούμενο. Κάθε ατάκα που λέγεται, κάθε βρώμικο βλέμμα, κάθε γουλιά κρασί μοιάζει υπολογισμένη. Στοχευμένη απόλυτα να εξυπηρετεί έναν σκοπό, σαν μέρος του γενικότερου παζλ.
80
Μαρία Μαρκουλή
2022-01-08
Πάρε να χαίρεσαι Jason Bateman (Marty Byrde) να παίζει με βλέμματα, παύσεις, χαμηλούς τόνους και λόγια μετρημένα, ενώ 'χορεύει' σε ναρκοπέδιο και όποιον πάρει ο χάρος. Με τον οποίον σχεδόν (ουκ ολίγες φορές) σφίγγουν τα χέρια.
70
nikos fekkas
2022-01-06
Γενικά λοιπόν ήταν μια διασκεδαστική σεζόν αλλά για τελική σεζόν μιας τόσο καλής σειράς την βρήκα αδύναμη!
70
Απόστολος Κίτσος
2022-01-04
Το Ozark μπορεί τελικά να μην ενθουσίασε στο φινάλε του, αλλά δεν μπορείς να ακυρώσεις μια σειρά που στο σύνολό της σε έμπασε στον κόσμο της, σε κράτησε καθηλωμένο εκεί και σε έβαλε στην διαδικασία να σκεφτείς, να αξιολογήσεις τις προτεραιότητές σου, να αναλογιστείς την ματαιότητα ορισμένων καταστάσεων, να το συζητήσεις με τους φίλους σου.
70
Κυριάκος Στεργιάδης
2022-01-02
Ναι μεν ξέφυγε από κάποια κλισέ τέτοιων σειρών ή μερικά στοιχεία που θα το παραλλήλιζαν πάλι με το Breaking Bad, ωστόσο δεν το έκανε με τον απόλυτο "Ozark" τρόπο, όπως έπρεπε. Και πάλι, παρά το χλιαρό φινάλε για σειρά του βεληνεκούς του, αξίζει να τη δείτε τώρα που είναι ολόκληρη.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση